A fost arestat „Jack Spintecătorul” în versiune thailandeză

Poliţia din Thailanda l-a arestat miercuri pe Somkid Pumpuang, supranumit ''Jack Spintecătorul thailandez'', când călătorea într-un tren după ce se presupune că duminică a comis ultima sa crimă, potrivit unor surse oficiale citate de EFE.

18 dec. 2019, 18:53

Somkid, în vârstă de 55 de ani, este acuzat că a strangulat în localitatea de nord-est Khoen Kaen o femeie de 51 de ani, pe care o cunoscuse pe Facebook, şi a fost arestat după ce doi studenţi ce călătoreau în aceaşi tren l-au identificat şi au anunţat poliţia, informează agerpres.ro.

„L-am capturat pe acuzat miercuri dimineaţă. Agentul însărcinat cu ancheta l-a acuzat pe Somkid de comiterea unui alt asasinat, iar acesta şi-a mărturisit vina”, a anunţat la o conferinţă de presă Chareonwit Sriwanich, comandantul adjunct al Poliţiei Provinciale din Regiunea 4.

Citeşte şi Monstrul a recunoscut că a ucis şi agresat sexual 14 femei. Halucinant, poliţia anunţă că nu poate fi pus sub acuzare

„Jack Spintecătorul thailandez” a fost condamnat în 2005 pentru asasinarea a cinci femei la pedeapsa cu închisoarea pe viaţă, dar a fost eliberat anul acesta în mai, fiind considerat „un deţinut excelent”, potrivit Departamentului Instituţiilor Penitenciare thailandez.

Potrivit poliţiei, Somkid a povestit că a ucis ultima sa victimă după o dispută violentă cu aceasta.

Poliţia notează că modul de operare al criminalului este similar cu cele cinci asasinate comise anterior.

Surse ale poliţiei au confirmat că acuzatul va fi dus joi la locul faptei pentru o reconstituire a crimei, o practică obişnuită în desfăşurarea investigaţiilor.


loading...