Ghinion teribil. A MURIT călcat de MAŞINĂ la scurt timp după ce a FOST ELIBERAT din ÎNCHISOARE FOTO

Un bărbat de 28 de ani a murit miercuri seară, la câteva minute după ce fusese eliberat din Penitenciarul Poarta Albă. Tânărul, care tocmai terminase de ispăşit o pedeapsă cu trei ani de închisoare, şi-a găsit sfârşitul sub roţile unei maşini la doar câţiva paşi de porţile penitenciarulu.

11 dec. 2014, 10:49

Bărbatul, originar din Hârşova, s-a bucurat doar câteva minute de libertate. Doar ce ieșise pe poarta Penitenciarului Poarta Albă și mergea, alături de alți trei foști deținuți, pe partea carosabilă. Niciunul nu s-a gândit că gestul lor poate fi periculos. La scurt timp, un șofer care circula regulamentar l-a lovit însă în plin pe tânăr, potrivit Reporter NTV.

Citeşte şi ACCIDENT grav, cu patru maşini, în Prahova. Un MORT şi doi răniţi grav VIDEO

Ceilalți trei colegi de detenție care-l însoțeau pe bărbat povestesc că au trecut de la extaz la agonie. Bucuria eliberării s-a năruit într-o clipită. Șocați, oamenii abia dacă și-au mai putut aduna cuvintele ca să povestească ce s-a întâmplat.

Citeşte şi Accidente teribile pe ŞOSELELE din România. Un BĂRBAT a fost luat la OCAZIE şi a ajuns la spital VIDEO

Din spusele colegilor săi, bărbatul nu își anunțase soția și copiii că a fost eliberat și urmează să ajungă acasă. A vrut să le facă o surpriză, însă acum vor primi cea mai cumplită veste în prag de sărbătători, aceea că trebuie să se pregătească de înmormântare. Tânărul a petrecut trei ani și o lună după gratii pentru furt.