Accidente teribile pe ŞOSELELE din România. Un BĂRBAT a fost luat la OCAZIE şi a ajuns la spital VIDEO

În judeţul Tulcea, un bărbat a ajuns la spital după ce o şoferiţă a derapat, iar maşina s-a rotit de câteva ori în aer şi s-a răsturnat. La Argeş, un şofer teribilist a pierdut controlul volanuluişi a intrat în peretele din beton al unei case.

10 dec. 2014, 08:00
Accidente teribile pe ŞOSELELE din România. Un BĂRBAT a fost luat la OCAZIE şi a ajuns la spital VIDEO

Accidente spectaculoase, azi noapte pe şoselele din România. În judeţul Tulcea, un bărbat a ajuns la spital după ce o şoferiţă a derapat pe asfaltul proaspăt turnat iar maşina s-a rotit de câteva ori în aer şi s-a răsturnat. În Argeş, un şofer teribilist a văzut moartea cu ochii după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat în peretele din beton al unei case. Tânărul a fugit apoi de la locul accidentului.

Citeşte şi

O şoferiţă din Tulcea se afla în maşină cu soţul ei şi un alt bărbat pe care l-au luat „la ocazie”. Femeia a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat şi s-a oprit în gardul unei case. Bărbatul de 67 de ani care urcase în maşina celor doi soţi a ajuns la spital.

 

Citeşte şi: TRAGEDIE în Bacău. O bătrână a murit lovită de tren

În Argeş, un şofer teribilist a pierdut controlul volanului din cauza vitezei. A sărit cu maşina peste un şanţ şi a intrat în zidul unei case. Proprietarii casei dormeau chiar în camera al cărei zid a fost lovit. Şoferul a fugit imediat după accident, dar şi-a trimis la faţa locului fratele care a încercat să ia vina asupra sa. El a recunoscut însă până la urmă că nu se afla la volan, iar poliţiştii îl caută pe şoferul vinovat.