A fost copila-minune a telenovelelor mexicane! Nu o să-ţi vina să crezi cum arată acum VIDEO

Iubitorii telenovelelor isi amintesc probabil de Rayito de Luz, Maria Belen sau Ami, fetita cu ghiozdan albastru.

RomaniaTV.net
03 ian. 2014, 12:05

Danna Paola a devenit cunoscuta in showbiz-ul mexican dupa ce a primit primul rol din cariera la varsta de numai 4 ani si primul rol ca protagonista la 6 ani, in telenovela „Maria Belen”, difuzata si la noi in tara pe AcasaTV.

O adevarata artista inca de la varste fragede, ea i-a impresionat pe producatorii de la Televisa nu numai prin talentul actoricesc, ci si prin voce si ureche muzicala, devenind in timp record artista completa si vanzand sute de miii de CD-uri desi era numai un copil.

O veterana a industriei de divertisment din Mexic, Danna a reusit sa semneze contract peste contract si, spre deosebire de alti copii talentati care s-au pierdut in negura timpului, s-a mentinut constant in atentia publicului. Dupa ce le mai cunoscute telenovele pe care le-a facut ca actor-copil, Danna a intrat in industria productiilor pentru pre-adolescenti si a jucat rolul lui Patito in adaptarea mexicana a telenovelei „Patito Feo”.

Nici cariera muzicala nu a lasat-o de-o parte si a ajuns la performanta de a avea deja 4 albume lansate si a colabora cu artisti grei din muzica mexicana precum Noel Scharjis (fost membru al trupei Sin Bandera) sau Paulina Rubio.