A fost dată dispărută în 2010 şi a fost descoperită întâmplător la 500 de metri de casă. Povestea incredibilă a tinerei care a trăit în secret cu iubitul ei

Deznodământ neaşteptat în cazul unei adolescente care a fost dată dispărută în 2010. Fata a fost găsită 11 mai târziu, la doar câteva sute de metri distanţă de casa părinţilor ei, alături de bărbatul pe care-l iubeşte.

11 iun. 2021, 22:54
A fost dată dispărută în 2010 şi a fost descoperită întâmplător la 500 de metri de casă. Povestea incredibilă a tinerei care a trăit în secret cu iubitul ei

Sajitha avea 18 ani când a fost dată dispărută în 2010 din satul Ayalur din India. Familia a renunţat să mai spere că fata se va mai întoarce vreodată. Cu toate aceastea, ea a locuit la doar 500 de metri distanţă, alături de iubitul ei, Alinchuvattil Rahman.

Mama bărbatului locuia în aceeaşi casă, însă nu ar fi ştiut nimic despre prezenţa fetei. Motivul: bărbatul îşi ţinea mereu dormitorul încuiat. Pentru a nu fi descoperită, Sajitha nu părăsea încăperea respectivă şi folosea căşti atunci când se asculta muzică sau se uita la televizor.

Recent, familia lui Rahman a încercat să-i găsească o soţie. Chiar dacă bărbatul nu a respins ideea, fratele acestuia a intrat la bănuieli.

„Se comportă ca un nebun dacă cineva încearcă să intre în camera lui”, a spus el, potrivit publicaţiei Indian Express, citate de Digi24.

În urmă cu trei luni, Sajitha a plecat din casa iubitului ei, după ce acesta s-a certat cu familai şi a fugit. Tinerii nu s-au despărţit, ci s-au mutat într-un alt sat pentru a începe o viaţă nouă.

Citeşte şi: Varianta indiană, cu 60% mai transmisibilă decât cea britanică. Epidemiologii avertizează că un nou val epidemic ar putea apărea, în pofida vaccinării

Familia bărbatului a semnalat, însă, dispariţia la poliţie. Părinții și fratele lui nu bănuiau că reîntâlnirea va scoate la lumină adevărul atât de bizar.

 

Poliţiştii indieni care s-au ocupat de acest caz au precizat că Sajitha și Rahman și-au păstrat relația secretă pentru că provin din medii religioase diferite.

„Povestea lor sună neobișnuit, dar așa s-a întâmplat. Am dus cuplul la casa lui Rahman și ei ne-au explicat cum Sajitha a trăit în secret într-o cameră în toți acești ani”, a declarat polițistul, conform sursei citate.

Pentru că nu fusese descoperită de atâţia ani, toţi apropiaţii au crezut că Sajitha nu va mai fi văzută niciodată.

„Toată lumea a suspectat că a fugit departe de casă”, a declarat ofiţerul Deepa Kumar.

Cuplul a mers acum în fața unei instanțe locale care le-a permis să locuiască împreună, după ce Sajitha a declarat că îl iubește pe Rahman și își dorește o viață alături de el.

Citeşte şi: Ploile musonice fac prăpăd în India. Cel puţin 11 persoane au murit, după ce o clădire s-a prăbuşit