A fost DERANJATĂ de o FOTOGRAFIE postată pe Facebook, dar a ajuns la închisoare după ce a cerut să fie ŞTEARSĂ

O femeie din America a dat dovadă de prostie după ce le-a cerut poliţiştilor să îi şteargă fotografia de pe pagina lor de Facebook. Inedit este faptul că tânăra era căutată de mai mult timp de autorităţi după ce a fost acuzată de jaf.

08 oct. 2014, 14:48

Monica Hargrove, de 34 de ani, a fost arestată după ce a sunat la poliţie pentru a cere ca fotografia sa de pe pagina de Facebook a autorităţilor să fie ştearsă. Cu toate acestea, ea nu şi-a dat seama că imaginea ajunsese acolo după ce a fost dată în urmărire generală, potrivit Telegraph.

Citeşte şi Facebook, anunţ de miliarde de dolari. Preţ exorbitant plătit pentru achiziţionarea WhatsApp

Amuzant este faptul că poliţia a intrat în jocul tinerei şi a invitat-o la secţie dacă doreşte ca poza să fie ştearsă. Ulterior, imediat ce a ajuns, ea a fost arestată. Partea pozitivă este aceea că imaginea a fost şearsă, deoarece infractoarea a fost descoperită.

Ulterior, ea a fost acuzată de jaf, jaf agravat şi răpire, urmând să stea mai mulţi ani după gratii pentru faptele sale. Poliţiştii au fost uimiţi de gestul tinerei, explicând că este prima oară când un infractor se predă singur, din prostie.

Citeşte şi O elevă pusă într-o situaţie PENIBILĂ, chiar de o profesoară: Mi-a furat fotografia de pe FACEBOOK FOTO