A fost diagnosticat cu o boală rară. Lovitură teribilă pentru Reghecampf

Pantelis Kapetanos a fost diagnosticat pe când era la AEK cu sindromul Bowel, iar acum sunt semne că boala nu-l mai lasă să joace fotbal

27 apr. 2014, 18:09
A fost diagnosticat cu o boală rară. Lovitură teribilă pentru Reghecampf

Atacantul elen Pantelis Kapetanos n-a apucat să joace şi nici măcar să facă parte din lotul Stelei la vreun meci oficial din 2014, motivul oficial fiind că e accidentat, scrie Prosport.

După ce în ultimul cantonament din Spania şi-a manifestat nemulţumirea vizavi de faptul că nu e jucat de colegi, grecul acuză acum o pubalgie care, iată, se prelungeşte şi în aprilie. Kapetanos susţine că are dureri la muşchii inghinali, motiv pentru care nici măcar nu s-a antrenat de trei luni! Pubalgia e întâlnită la sportivii de performanţă, mai ales la fotbalişti, dar e greu de diagnosticat şi de obicei se merge pe încrederea jucătorului. Iniţial, unii au crezut că grecul s-ar da lovit pentru că nu ar fi fost onorate anumite promisiuni financiare pentru el, dar la LPF nu există niciun memoriu în care Steaua să fie pârâtă de fotbalist, aşa cum s-a întâmplat în cazul lui Adrian Cristea. Astfel că această ipoteză nu ar avea relevanţă. Ultimul caz de pubalgie la Steaua a fost înregistrat la începutul anului 2012, când Latovlevici nu s-a mai antrenat o lună, coincidenţa făcând ca accidentarea lui să survină la scurt timp după ratarea transferului la Saint-Etienne. Fundaşul stânga a şi ratat atunci primul joc din dubla cu Twente.

Ofertă DE MILIOANE pentru Laurenţiu Reghecampf