A fost filmată în timp ce întreţinea relaţii intime cu doi amici, pe stradă. Răspunsul tinerei dupa ce a ajuns pe net

O tanara din Canada a devenit peste noapte vedeta pe internet, insa nu cum si-ar fi dorit, dupa ce a fost filmata in timp ce intretinea relatii sexuale cu doi amici, in plina strada.

09 mai 2016, 14:33

Cei trei erau in drum spre un concert al lui Wiz Khalifa, in Calgary, Canada, cand s-au oprit pe o strada putin circulata. Niciunul dintre cei tineri nu a stiut insa ca sunt filmati, iar cateva ore mai tarziu, clipul fusese deja urcat pe Reddit, de catre un utilizator anonim, scrie The Independent.

Tanara, Alexis Frulling, a recunoscut ca ea este fata din videoclip si i-a acuzat pe cei care au filmat-o ca i-au incalcat dreptul la intimitate. Frulling a primit numeroase critici, chiar si amenintari, in mediul online, asa ca si-a facut un canal pe YouTube, unde a vorbit despre incident.

„Este o prostie. Nu o sa accept sa primesc atat de multa ura din partea unor necunoscuti. Asa ca mi-am zis, da, o sa recunosc, eu sunt aia. Nu inteleg de ce lumea ma trage doar pe mine la raspundere, iar pe ei nu”, a declarat Alexis intr-un interviu acordat Vice.com.

In clipul postat pe YouTube, ea recunoaste si ca „nu sunt chiar mandra de ce am facut, dar nici nu pot spune ca mi-e rusine”.