A fost găsit cadavrul pilotului deltaplanului rusesc, prăbuşit în judeţul Vaslui

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în apropierea unei păduri din judeţul Vaslui, nu departe de locul în care a fost găsit un deltaplan anul trecut. Anchetatorii cred că este vorba despre pilotul aparatului. Misterul se adânceşte acum şi mai mult, având în vedere că hainele omului sunt ruseşti.

RomaniaTV.net
08 feb. 2016, 12:39
A fost găsit cadavrul pilotului deltaplanului rusesc, prăbuşit în judeţul Vaslui

Trupul bărbatului a fost găsit duminică de un grup de vânători, într-o râpă, la doar 50 de metri de locul în care s-a prăbuşit deltaplanul.

„Am fost sesizaţi prin dispeceratul de urgenţă 112, că la aproximatv 50 de metri de marginea pădurii Seaca, de pe teritoriul comunei Costeşti se află mai multe fragmente osoase ce ar putea aparţine unui bărbat. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Serviciului Criminalistic şi de la Investigaţii Criminale, care au ridicat rămăşiţele umane au fost transportate la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă. Urmază a fi efectuată necropsia pentru a se stabili cauzele decesului”, a declarat Loredana David, responsabil mass media din cadrul IPJ Vaslui, potrivit adevarul.ro

Deltaplanul a fost descoperit în luna octombrie a anului trecut într-o pădure din comuna Costești. Pădurarul a sunat la 112 însă, a anunţat că nu sunt victime la faţa locului.

Mai multe echipaje de la ISU și Poliție s-au deplasat la Costești, unde era căzut, într-un lăstăriș, un deltaplan de producție rusească, cu echipamentele electrice și electronice de la bord scrise în limba rusă.

De asemenea, primele informații scot la iveală că pilotul era mâncat de fiare, iar hainele aveau înscrisuri în limba rusă.

Citeşte şi