A fost găsită minora de 15 ani, răpită de pe stradă din Târgu Mureș, în timp ce se afla cu unchiul ei

O minoră de 15 ani, din Odorheiul Secuiesc, a fost răpită de pe stradă, în Târgu Mureș, în timp ce se afla cu unchiul ei. Adolescenta a fost luată cu forța de lângă el de mai multe persoane necunoscute și băgate într-un autoturism. Autoritățile au anunțat că a fost găsită.

01 dec. 2020, 08:42
A fost găsită minora de 15 ani, răpită de pe stradă din Târgu Mureș, în timp ce se afla cu unchiul ei

Polițiștii au anunțat că a fost dispusă încetarea mecanismului „Alertă răpire copil”, dar cercetările continuă în Târgu Mureș.

„In ceea ce priveste minora de 15 ani, din Odorheiul Secuiesc, a carei rapire a fost sesizata la data de 30 noiembrie 2020, va comunicam ca, in aceasta dimineata, aceasta si unchiul sau s-au prezentat la sediul Politiei municipiului Targu Mures. De asemenea, minora a declarat verbal ca a fost plimbata cu autoturismul prin judetul Mures, dupa care a fost lasata intr-o autogara din Targu-Mures, unde a fost gasita de unchiul sau”, a anuntat Politia.

Știre inițială

„Astăzi, în jurul orei 17,40, a fost sesizată răpirea unei minore, în vârstă de 15 ani, SUKETES EVA, din Odorheiul Secuiesc. Din cercetări a reieşit că minora, în timp ce se afla cu unchiul său, pe strada Bega din Târgu Mureş, a fost luată cu forţa de persoane necunoscute şi introdusă într-un autoturism de culoare gri, marca Audi, după care s-ar fi deplasat într-o direcţie necunoscută”, a transmis Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Mureş.

Mai multe echipaje de poliţie au ajuns la fața locului pentru identificarea autoturismului în cauză.

S-a declanşat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu- se celula de criză.

Autoritățile fac apel la populație ca cei care pot oferi date ce ar conduce la despistarea minorei în cauză să apeleze numărul unic de urgenţă 112.