Fată de 15 ani, răpită de pe stradă. Poliţia este în alertă

O fată în vârstă de 15 ani a fost răpită de pe o stradă din Târgu Mureş. Aceasta se afla împreună cu unchiul său în momentul în care a fost băgată cu forţa într-o maşină. Poliţia anunţă că a fost declanşat mecanismul "Alertă răpire copil".

30 nov. 2020, 23:04
Fată de 15 ani, răpită de pe stradă. Poliţia este în alertă
O fată în vârstă de 15 ani a fost răpită.

Fată de 15 ani, răpită de pe stradăPoliţia Română a anunţat, luni seară, că în jurul orei 17.40, a fost sesizată răpirea unei fete de 15 ani, Suketes Eva, din Odorheiu Secuiesc.

„Din cercetări a reieşit cã minora, în timp ce se afla cu unchiul său, pe strada Bega din Târgu Mureş, a fost luată cu forţa de persoane necunoscute şi introdusă într-un autoturism de culoare gri, marca Audi, după care s-ar fi deplasat într-o direcţie necunoscută”, a arătat sursa citată.

Fată de 15 ani, răpită de pe stradă. Poliţia a declanşat „Alertă răpire copil”

Acolo s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, pentru a identifica autoturismul.

De asemenea, s-a declanşat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză.

Persoanele care pot oferi date care să conducă la găsirea fetei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Tânără răpită dintr-un mall din Arad. Trei persoane au fost reţinute

O tânără în vârstă de 21 de ani a fost răpită dintr-un mall din Arad. Răpitorii au fost prinşi de poliţişti la scurt timp şi reţinuţi-

Presupuşii răpitori sunt un bărbat de 50 de ani, unul de 20 de ani şi o femeie de 40 de ani. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Claudia Iuga, a precizat, vineri, că tânăra a fost luată din mall „prin folosirea forţei fizice”, ea fiind urcată într-un autoturism care a plecat într-o direcţie necunoscută.

În urma unui apel la 112, au fost formate filtre în trafic, iar poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat maşina în localitatea Chişineu-Criş.

Suspecţii au fost duşi la audieri, în urma cărora au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru lipsire de libertate, urmând să fie prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.