A fost identificat criminalul celor doi studenţi de la Medicină din Iaşi. Cei doi tineri au fost ucişi cu zeci de lovituri de cuţit

Autorităţile au identificat un suspect în cazul dublei crime de la Iaşi. Potrivit anchetatorilor, cei doi tineri ar fi fost ucişi de un tânăr marocan, student la medicină. Procurorii au cerut arestarea în lipsă a cetăţeanului de origine marocană pentru uciderea lui Youssef Ajniyah şi a prietenei acestuia, Ioana Vanesa Burlacu

13 dec. 2021, 12:23
A fost identificat criminalul celor doi studenţi de la Medicină din Iaşi. Cei doi tineri au fost ucişi cu zeci de lovituri de cuţit

Ahmed Sami El Bourkadi, student la UMF Iaşi, este principalul suspect al dublei crime de la Iaşi. Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a cerut arestarea în lipsă a cetăţeanului de origine marocană pentru uciderea lui Youssef Ajniyah şi a prietenei acestuia, Ioana Vanesa Burlacu, ambii studenţi la Medicină în Iaşi, potrivit bzi.ro.

Citeşte şi: Noi detalii şocante despre dubla crimă de la Iaşi. Cum au fost ucişi cei doi studenţi la Medicină

Suspectul deţine şi paşaport canadian, iar anchetatorii nu exclud ca el să fi părăsit deja ţara. Anchetatorii ar putea emite mandat de urmărire internaţională pe numele suspectului, deocarece este de negăsit.

Noi detalii şocante despre dubla crimă de la Iaşi au ieşit la iveală la câteva zile după ce corpurul lui Youssef Ajniyah şi al prietenei acestuia, Ioana Vanesa Burlacu, au fost găsite de către polițiștii Secției 4 Tătărași vineri dimineață la ora 2.30.

Anchetatorii suspectează că asasinul celor doi studenţi ar fi intrat în casa cu cel puțin 24 – 36 de ore înainte să fie efectuată necropsia corpurilor, adică miercuri sau joi.

Citeşte şi: Noi detalii în cazul studenţilor găsiţi morţi într-o vilă din Iaşi. Ce au descoperit medicii legişti

Ancheta a scos la iveală că asasinul a intrat în imobil pe una dintre cele două uși ale imobilului. De asemenea, se pare că cei doi studenţi la Medicină au fost luaţi prin surprindere, deoarece ei au fost găsiţi îmbrăcaţi în haine lejere de zi.

De asemenea, numeroase urme de sânge au fost găsite prin  toate camerele imobilului, pe pardoseală, pe pereţi, pe mobilă, semn că tinerii au fugit îngroziţi prin casă.

Trupurile celor doi studenţi la Medicină au fost găsite lângă patul dintr-un dormitor, în aceeaşi cameră, la etajul imobilului însă anchetatorii au stabilit că ei ar fi fost prinşi şi omorâţi în camere diferite. Corpurile celor două victime erau brăzdate de numeroase lovituri de cuţit, multe de autoapărare. Fata prezenta circa 33 de plăgi înghunghiate, iar iubitul ei, 17.