Trebuia să se mărite, dar a murit într-un accident cu rochia de mireasă în braţe. Ce a făcut mirele este de domeniul telenovelelor

Telenovelă după un accident cumplit, în care mireasa a murit chiar înainte de nuntă, în judeţul Vaslui. Cel care urma să-i fie soţ femeii trăieşte acum cu tânăra care era la volanul maşinii atunci când s-a produs tragedia. 

RomaniaTV.net
14 oct. 2016, 05:37
Trebuia să se mărite, dar a murit într-un accident cu rochia de mireasă în braţe. Ce a făcut mirele este de domeniul telenovelelor

Între timp, rudele miresei care a murit cu rochia albă în mână nici nu vor să mai audă de cel care urma să devină ginere şi cer daune de la şoferul care i-a spulberat pe şosea.

Accidentul a avut loc după vara anului 2015, chiar după ce victima îşi cumpărase rochia de mireasă pentru nunta ce se apropia. Maşina în care se aflau viitorii miri a fost izbită violent de şoferul unei autoutilitare care s-a angajat într-o depăşire şi nu a mai reuşit să o ducă la bun sfârşit. 

Impcatul a fost unul foarte violent, viitoarea mireasă a supravieţuit iniţial, însă a murit la scurt timp la spital şi a fost înmormântată chiar în ziua în care era programată nunta. 

Cel care trebuia să-i fie soţ a început la scurt timp o relaţie cu şoferiţa care conducea maşina în care se aflau viitorii miri în momentul când a avut loc tragedia.