A fost lansată balada morţii lui Petrică Mîţu Stoian. Versurile sunt sfâşietoare: „Prunele nu au gust bun/Unde eşti, Petrică, acum?”

Moartea fulgerătoare a lui Petrică Mîţu Stoian i-a tulburat profund atât pe oamenii de rând care-i iubeau cântecele, cât şi pe colegii de breaslă, chiar şi pe cei cu care artistul nu avea legături foarte apropiate. Este cazul Sicăi Marin, o interpretă de muzică populară din Galaţi, care, deşi nu l-a cunoscut îndeaproape pe artistul mehedinţean, l-a iubit şi i-a iubit muzica. După moartea lui, i-a dedicat o baladă cu versuri răscolitoare, care-ţi fac pielea de găină.

24 ian. 2022, 16:31
A fost lansată balada morţii lui Petrică Mîţu Stoian. Versurile sunt sfâşietoare: „Prunele nu au gust bun/Unde eşti, Petrică, acum?”

Balada morţii lui Petrică Mîţu Stoian urmează să fie, în curând, înregistrată şi într-un studio.

Că Petrică cu mustaţă, a plecat din astă viață, noua ne-a rămas cazanul, ca să-l pomenim, sărmanul”, este unul dintre versurile baladei morţii lui Petrică Mîţu Stoian, baladă compusă de Sica Marin pe negativul hitului lui Mîţu Stoian, „Coace, Doamne, prunele„. Sica Marin l-a apreciat enorm pe Mitu si regreta enorm pierderea atat de devreme a acestuia.

Citeste si Ce făcea Petrică Mâțu Stoian înainte să moară. Steliana Sima, noi dezvăluiri despre bunul ei prieten: „Am făcut și eu același lucru!”

Artista din Galaţi regretă că nu l-a cunoscut mai bine pe Mîţu Stoian. Întâlnirile lor au fost ocazionale, pe la diverse emisiuni, dar acest lucru nu a împiedicat-o să se îndrăgostească de vocea lui inconfundabilă.

Pentru noi a însemnat totul, mi-au plăcut foarte mult cântecele lui, l-am apreciat din toate punctele de vedere. N-am fost apropiați, ne-am văzut de câteva ori la emisiuni, dar l-am divinizat, mi-a plăcut enorm, vocea lui era superbă. Într-o fracțiune de secundă mi-a venit ideea să-i scriu câteva versuri. Le-am făcut pe fugă, trebuia să mai adaug și alte lucruri”, a declarat cântăreața Sica Marin pentru Star Popular.

balada morţii lui Petrică Mîţu Stoian
Sica Marin

Balada morţii lui Petrică Mîţu Stoian urmează să fie înregistrată

Artista are de gând să mai cizeleze puţin versurile, apoi să înregistreze melodia în memoria lui Mîţu. Versiunea înregistrată live cu telefonul de interpretă şi postată pe YouTube a strâns aproape o sută de mii de vizualizări într-o lună.

Îmi pare rău că s-a dus omul ăsta, regret că n-am mai apucat să fac măcar o poză cu el, cu toți artiștii am poze. Îmi părea așa rău când am auzit, o veste proastă, nici acum nu-mi vine să cred. Așa i-o fi fost soarta, destinul, nu înțeleg ce s-a întâmplat… îmi pare foarte rău, d-asta am și făcut această melodie în memoria lui”, a mai mărturisit Sica Marin pentru Star Popular.

Citeste si Mama lui Alin, fiul de suflet al lui Petrică Mâţu Stoian, acuzaţii grave către Constantin Enceanu. Replică vehementă: „Mi-au plăcut prea mult femeile ca să trec la bărbați!”