A fost prins şoferul accidentului din Bucureşti în care o persoană a murit, iar alta a fost rănită grav

Tânărul de 22 de ani care a distrus o familie în Bucureşti era apropiat al Clanului Butoane. Mai mult, în momentul în care s-a produs impactul, el conducea o maşină care a aparţinut liderilor grupării interlope. Accidentul în care un bărbat a murit iar soţia lui a fost grav rănită a avut loc în noaptea de luni spre marţi, în cartierul Colentina din Capitală.

19 nov. 2014, 06:54
A fost prins şoferul accidentului din Bucureşti în care o persoană a murit, iar alta a fost rănită grav

Tânărul de 22 de ani, care a provocat un accident rutier soldat cu un mort şi un rănit, dar a fugit de la locul accidentului, se pare că este un apropiat al clanului Butoane, informează România TV. În plus, maşina implicată în accident a aparţinut liderului acesti grupări interlope.

Citeşte şi Şerban Huidu, DECLARAŢIE HALUCINANTĂ la 3 ani de la accident: În aceeaşi zi s-a întâmplat ceva mult mai grav

Imediat ce s-a produs accidentul deosebit de grav, tânărul a fugit de la locul accidentului, fiind găsit la 24 de ore de la producerea accidentului şi reţinut de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Tânărul va fi prezentat miercuri instanţei Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. În urma accidentului, un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar soţia acestuia se află în stare gravă la spitalul Floreasca. Tragedia familiei victimelor este cu atât mai mare cu cât se pregăteau să îi facă nuntă fiului lor.