A fost prinsă cu minciuna! Răsturnare de situație în cazul femeii care a ucis 4 muncitori, la Iași

Femeia din Iași supranumită „Văduva Neagră”, cea care a zdrobit cu mașina patru muncitori care lucrau pe drum, a fost arestată și apoi interogată de către anchetatori. Se pare că femeia de 39 de ani și-a schimbat mărturia.

20 iun. 2022, 19:22
A fost prinsă cu minciuna! Răsturnare de situație în cazul femeii care a ucis 4 muncitori, la Iași

Sâmbătă, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de anchetatori pe numele Adinei Iuliana Ghervase, care în trecut a fost condamnată la 18 luni de închisoare, cu suspendare.

Femeia care lovit cu mortal mașina 9 muncitori, la Iași, și-a schimbat mărturia

Deși martorii au spus, la fața locului că femeia era singură în mașină,  ieșeanca a susținut, în fața instanței, că nu s-ar fi aflat la volan în momentul producerii impactului.

Citește și: „Văduva neagră” de la Iași, femeia care a zdrobit cu mașina 4 muncitori, condamnată la închisoare în trecut. Care este motivul

„Instanța admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Dispune arestarea preventive, pe o durată de 30 de zile, a inculpatei Adina Iuliana Ghervase, cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de uciderea din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au afirmat judecătorii. Decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Adina Iuliana Ghervas și-a schimbat însă mărturia

Totuși, martori apropiați anchetei autorităților din Iași surse judiciare au arătat că, la Poliție și la Parchet, ea ar fi refuzat să dea declarații.

„La Poliție și la Parchet, ea a refuzat să spună ceva. La instanță, femeia a declarant că este nevinovată, că nu se afla la volan în momentul producerii impactului și că nu știe ce s-a întâmplat, fiind într-o stare de confuzie”, au precizat sursele amintite, citate de bzi.ro.

Dar, indiferent de mărturia Adinei Ghervase, anchetatorii ieșeni susțin că există probe clare care arată că se afla la volan. Astfel, unul dintre angajații companiei care a scăpat cu viață a mers la scurt timp de la producerea impactului la mașina respectivă, unde a găsit-o la volan pe Adina Ghervase.

Atunci, muncitorul a întrebat-o pe femeie cine a condus mașina și ea ar fi arătat cu mâna către pieptul ei. Mai mult, martorii din zonă au susținut că, în vehicul, se afla doar Adina Iuliana Ghervase.

Cine este, de fapt,  Adina Ghervase

Adina Iuliana Ghervase, femeia care a provocat tragicul accident din Iași, în urma căruia 4 muncitori și a rănit alți trei are 39 de ani și locuiește în Valea Lupului, o comună de la marginea orașului Iași. Ea are doi băieți: unul de 13 ani, din prima căsătorie, și unul de 4 ani, cu actualul concubin.

Citește și: Un nou accident mortal! Motociclist a MURIT pe loc după impactul cu un autoturism

După ce consumase băuturi alcoolice, s-a urcat la volanul autoturismului său, marca Alfa Romeo, iar când a ajuns în zona Păcurari, șoferița a pierdut controlul volanului și a acroșat patru muncitori de la Citadin SA, care lucrau la asfaltarea unei guri de canal.