Un nou accident mortal! Motociclist a MURIT pe loc după impactul cu un autoturism

O tânără de 30 de ani a murit, în Pipera, după ce s-a dezechilibrat şi a căzut de pe motor. Din păcate, nu este singura tragedie petrecută în ultimele zile.

20 iun. 2022, 09:37
Un nou accident mortal! Motociclist a MURIT pe loc după impactul cu un autoturism

Un nou accident grav cu motocicletă. „Echipa operativă, care s-a deplasat la faţa locului, a constatat, din primele cercetări, că un bărbat, de 59 de ani, din Odorheiu Secuiesc, în timp ce se deplasa pe un motociclu, pe DN 13A, dinspre Brădeşti spre Odorheiu Secuiesc, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, de 69 de ani, din Miercurea-Ciuc, care se deplasa în aceeaşi direcţie.

În urma evenimentului, bărbatul a suferit mai multe leziuni şi, din păcate, acesta a decedat”, se arată în informarea IPJ Harghita.

Imaginile durerii! Cine este şi cum arată Alexandra Ştefan, tânăra care a murit în accidentul de motocicletă din Pipera? Îi plăcea viteza! „Drum bun, ne vedem sus! Erai atât de frumoasă!”

”Erai atât de frumoasă…” Prietenii Alexandrei, tânăra moartă în accidentul de motocicletă din București, devastați de durere

Prietenii Alexandrei, fata de 30 de ani moartă ieri seara într-un accident de motocicletă din Pipera, sunt devastați de durere. Aceștia nu pot încă să se împace cu gândul că tânăra pasionată atât de mult de motoare nu mai e printre noi.
Fata, pasionată de motoare încă de mică, s-a dezechilibrat de pe motocicleta pe care s-a afla, iar aceasta a fost aruncată la pământ cu mare putere. Din nefericire, medicii ajunși la fața locului nu au mai reușit să facă nimic pentru ea, astfel că după câteva zeci de minute de resuscitare a fost declarat decesul.

 

Un grav accident rutier s-a produs duminică seară pe drumul naţional 67 B, în judeţul Vâlcea, unde două autoturisme în care se aflau şapte persoane, s-au ciocnit. Primele date de la faţa locului arată că două persoane sunt rănite, una dintre ele suferind o amputare de braţ.

 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 18:30, în localitatea Livezi, sat Pârâienii de Mijloc, două autoturisme fiind implicate.

Accident grav în Giurgiu. O motocicletă a rămas blocată în capota şi parbrizul unui autoturism
„În urma producerii accidentului au rezultat două victime conştiente, neîncarcerate. Una din victime are braţul drept smuls. Pentru salvarea acestuia a fost solicitat elicopterul SMURD Dolj”, transmite ISU Vâlcea.

Pacientul va fi preluat de către echipajul medical de pe aeronavă de la Spitalul Bălceşti, unde a fost dus pentru a fi stabilizat.

Cea de-a doua victimă a fost stabilizată si este transportată de către un echipaj SMURD la compartimentul de primiri urgenţe al spitalului din Horezu. Ambele victime se aflau în aceeaşi maşină. În cel de-al doilea autoturism se aflau cinci persoane, care nu au fost rănite.