A FRAPAT medicii: Trista POVESTE a BĂIEŢELULUI care poate CONSUMA doar MÂNCĂRURI NESĂNĂTOASE FOTO

Un băieţel de doar şase ani din America a uimit medicii, după ce aceştia au realizat că el suferă de o boală rară şi poate mânca câteva feluri de mâncare. Printre acestea se numără pizza, untul de arahide şi sandviciurile cu jeleu.

04 iun. 2013, 19:48

Cu toate că majoritatea copiilor de vârsta lui ar fi bucuroşi să primească în fiecare zi pizza şi sandvişuri cu jeleu, Tyler Trovato este obligat să le consume deoarece nu poate consuma alte alimente, potrivit Daily Mail.

Copilul este alergic la aproape toate alimentele existente, suferind de o condiţie rară numită FPIES. Corpul lui respinge restul alimentelor, prin care se numără fructele, legumele şi multe tipuri de carne.

Citeşte şi Băieţelul care NU va avea NICIODATĂ un brad de Crăciun

Problemele au apărut atunci când am început să îi dau mâncare pentru copii. Vomita totul. Apoi stătea întins, fără să se mişte, era letargic. Îl ţineam în braţe şi nu ştiam ce să îi dau„, a povestit mama.

Atunci când era doar un bebeluş el a ajuns de mai multe ori de urgenţă la spital, fiind la un pas de moarte. Mai mult, doctorii i-au făcut mai multe teste privind diferite alergii, dar toate au ieşit negative. Atunci când avea 16 luni, un doctor a descoperit ciudata boală, dar a atenţionat părinţii că acestă condiţie se va ameliora în timp, atunci când va fi adult existând posibilitatea să poată mânca orice.

Citeşte şi Câinele vegetarian: Nu se atinge niciodată de carne, pentru că este alergic FOTO

Singurul mod în care medicii au putut testa produsele pe care copilul le poate consuma a fost prin testarea acestora direct. Astfel, băiatul a fost obligat să guste orice, iar atunci când vomita doctorii ştiau că ele nu sunt acceptate de organism. Astfel, s-a desoperit că singurele alimente pe care le poate mânca sunt cele din grâu, porumb şi derivatele din lapte, iaurturi şi brânză. Mai mult merele sunt singurele fructe acceptate.