Prins în fapt! Un bărbat a fost blocat în trafic, după ce a furat un autoturism

Un simplu moment de neatenţie l-a costat scump pe un cetăţean din Bucureşti. Bărbatul a rămas fără autoturism pentru un scurt timp, după ce a lăsat maşina pornită pentru a face câteva cumpăruturi rapide de la magazin.

RomaniaTV.net
20 ian. 2020, 11:42
Prins în fapt! Un bărbat a fost blocat în trafic, după ce a furat un autoturism

Bărbatul a lăsat pentru un scurt timp maşina pornită pentru a putea face cumpărături dintr-un magazin. Însă, decizia aceasta s-a dovedit a fi total neinspirată deoarece o altă persoană s-a urcat la volanul maşinii şi a fugit cu autoturismul într-o direcţie necunoscută.

Poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la numărul de urgenţă la scurt timp de la incident. Oamenii legi au observat în trafic maşina în cauză şi au pornit în urmărirea acestuia, şoferul refuzând să oprească la semnalele poliţiştilor.

Ulterior, poliţiştii din cadrul Secţiei 11 Poliţie Bucureşti au blocat autoturismul în trafic, pe şoseaua Mihai Bravu. Bărbatul a fost scos din autoturism, imobilizat şi condus la sediul secţiei la doar 20 de minute după comiterea infracţiunii.

Mai mult decât atât, după verificările poliţiştilor, a rezultat faptul că acesta consumase alcool, dar şi că acesta avea permisul de conducere anulat.