A găsit 125.000 de dolari pe stradă şi I-A DAT ÎNAPOI

Caz incredibil in Califonia. Un barbat a gasit o punga cu 125.000 de dolari, care cazuse accidental dintr-un camion blindat al unei firme de transport valori. Omul a returnat punga firmei respective!

RomaniaTV.net
31 mai 2014, 19:54
A găsit 125.000 de dolari pe stradă şi I-A DAT ÎNAPOI

Joe Cornell, de 52 de ani, a declarat ca a vazut cum punga de bani a cazut dintr-o masina a unei firme de transport valori, atunci cand aceasta a trecut peste sinele de cale ferata din centrul orasului Fresno, relateaza Business Insider, conform ziare.com.

Cornell, care se afla in timpul serviciului, a recuperat punga cazuta si a constatat ca era plina cu teancuri de bancnote de 100 de dolari.

„Am inceput sa tremur si sa plang in acelasi timp. Imi trece prin minte ca diavolul ma ispitea, indemnandu-ma sa-i iau. Dar stiam ca e un lucru rau daca fac asta”, a declarat Cornell.

L-a anuntat pe seful sau, dupa care a sunat la Politie pentru a raporta ce a gasit si pentru a fi ajutat sa returneze banii catre firma de transport valori. Presedintele firmei i-a multumit personal lui Cornell pentru onestitatea sa si l-a recompensat cu 5.000 de dolari.