A început Anul Dragonului în horoscopul chinezesc. Mariana Cojocaru: „Pe mapamond vor fi schimbări majore”

A început Anul Dragonului în horoscopul chinezesc și este considerat un simbol al puterii și succesului. Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat previziunile pentru perioada următoare, dezvăluind că "întreg mapamondul va suferi schimbări majore".

11 feb. 2024, 09:08
A început Anul Dragonului în horoscopul chinezesc. Mariana Cojocaru: „Pe mapamond vor fi schimbări majore”
A început Anul Dragonului în horoscopul chinezesc

A început Anul Dragonului în horoscopul chinezesc pe 10 februarie 2024 și se va încheia pe data de 28 ianuarie 2025. Mariana Cojocaru a explicat ce înseamnă acest lucru și cum ne va influența viața. Dragonul este considerat un animal magic, de poveste, iar doar „cei onești vor primi cununa aurie a dragonului”.

Citește și: Zodiac chinezesc 2024. Cele patru zodii care se îmbogăţesc în Anul Dragonului de Lemn

A început Anul Dragonului în horoscopul chinezesc

Este un an aparte, conform mitologiei chinezești. Îi favorizează în mod deosebit pe cei loiali, ceva asemănător cu filmul „Dragonheart”.

Îi defavorizează pe cei care vor scoate flăcări pe gură și pe nări, adică oamenii agresivi, rău voitori, cinici, cu moralitate îndoielnică.

Este un an unic, magic, dar dacă ești bătăios, înțelept și diplomatic.

Conform axei dragonului, ani asemănători au mai fost în 1977, 1989 și 2012. Evenimente majore au fost în acei ani, de aceea și reamintesc. Prin urmare, lemnul poate fi șlefuit. Dragonul este considerat un animal magic, de poveste.

Cei care sunt tenace și iscusiți. Este anul schimbărilor radicale, structural vorbind. Doar cei onești vor primi cununa aurie a dragonului, cei altruiști și generoși.

Cununa albastră o vor primi specialiștii, oamenii cu suflet, cu mâini de aur. Cercetătorii vor primi cununa verde.

Dragonul roșu susține noii lideri care se sacrifică pentru popor și pentru cauze înalte. Nicidecum pe cei care au interese personale.

Este anul armoniei versus haosul. Dragonul de lemn va pedepsi asupra pe cei care spun că vor să facă ceva și nu-și onorează promisiunile. Pe mapamond vor fi schimbări majore. Se vor schimba conducătorii, liderii mari„, a spus Mariana Cojocaru, la Antena 3 CNN.