A început montarea grinzilor la viaductul de cale ferată peste DN1, în fața Aeroportului Otopeni VIDEO

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrioșteanu, a anunţat că a început montarea grinzilor la viaductul de cale ferată peste DN1, în fața Aeroportului Otopeni.

RomaniaTV.net
22 iul. 2020, 07:24
A început montarea grinzilor la viaductul de cale ferată peste DN1, în fața Aeroportului Otopeni VIDEO

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor a prezentant pe reţelele de socializare imagini video de la fața locului. Acțiunea va continua și în nopțile următoare, când traficul în zonă va fi restricționat pe o singură bandă, pe fiecare sens de circulație.

„Montarea celor 4 grinzi la viaductul de cale ferată peste DN1, în fața Aeroportului Otopeni. Acțiunea va continua în nopțile de 23, 29, 30 iulie, dar și în 5, 6, 12 și 13 august, de la ora zero până la 4 dimineața. Este vorba despre lucrările de construire a liniei de cale ferată București Nord – Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București”, scrie secretarul de stat pe pagina sa de Facebook.

Astfel, În nopțile de 23, 29, 30 iulie, dar și în 5, 6, 12 și 13 august, de la miezul nopții până la 4 dimineața, traficul pe DN1, în zona Aeroportului Internațional „Henri Coandă” București, va fi restricționat pe o singură bandă, pe fiecare sens de circulație.

 Citeşte mai mult pe ECONOMICA.NET