A început numărătoare inversă până la finala Love Island. Vineri, 10 noiembrie, Alina Ceușan va anunța cuplul câștigător

Alina Ceușan a povestit, direct din Tenerife, despre ultima săptămână a primului sezon Love Island. Mai este foarte puțin până la marea finală.

09 nov. 2023, 09:07
A început numărătoare inversă până la finala Love Island. Vineri, 10 noiembrie, Alina Ceușan va anunța cuplul câștigător
Love Island, sezonul 1. Vineri, 10 noiembrie, va fi anunțat cuplu câștigător care pleacă acasă cu 50.000 de euro

Alina Ceușan a vorbit despre ultima săptămână de la Love Island, direct din Tenerife, cu soarele deasupra capului. Vineri, fanii emisiunii de la ProTV vor afla care este cuplul care pleacă acasă cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

Citește și: Se încinge atmosfera la Love Island, chiar înainte de marea finală. Cum a fost surprins cel mai nou cuplu de pe insulă: „Eu cred că doar noi am făcut asta dintre toți”

„Finala are loc vineri, pe 10 noiembrie, în acest moment avem patru cupluri, însă în finală ajungem cu trei cupluri. Există și un moment foarte important, urmează să vedeți pe Voyo că avem o surpriză pentru cuplurile noastre, cei dragi vin să îi viziteze după șase săptămâni petrecute la distanță, cred că de-abia așteaptă să îi întâlnească. Vin părinți, vin prieteni dragi și de abia aștept să le vedem reacțiile. (…)

Noi avem un mare premiu pus la bătaie, 50.000 de euro și abia așteptăm să vedem cine îl primește. Publicul de acasă care voteză în aplicație are decizia în propriile mâini. Voi decideți cine pleacă acasă cu titlul de cuplul primului sezon și cu cei 50 de mii de Euro”, a dezvăluit Alina Ceușan, prezentatoarea Love Island, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și: Cine sunt cei 10 tineri care vor face show la cea mai nouă și fierbinte emisiune din România. Detaliile picante despre concurenții de la Love Island

„O să vă aducem și vouă un borcan de soare, dar deocamdată marea finală. (…) Nu îmi e dor de nimeni, suntem foarte prinși cu filmările, sinceră să fiu, când vine vorba de dorul de casă, încep să mă gândesc la lucrurile astea doar când suntem pe aeroport”, a completat frumoasa blondină.

Finala Love Island va avea loc mâine, 10 noiembrie, iar cuplurile rămase în competiție – Denis și Alexia, Anne și Adrian, Denisa și Călin – trebuie să demonstreze că au curajul de a forma relații puternice și de durată, pentru ca cei de acasă să-i voteze.