A început procesul anului în Austria. "Văduva Neagră", în faţa judecătorilor

Publicat: Luni, 19 Noiembrie 2012 17:03 // Actualizat: Luni, 19 Noiembrie 2012 17:03 // Sursa: RTV.net

O femeie de origine hispanică din Austria şi-a ucis cu sânge rece soţul şi iubitul, i-a tranşat şi i-a îngropat în pivniţa magazinului său. Ea a fost prinsă, iar acum este judecată pentru crimele sale în ceea ce presa locală a denumit "procesul anului".

Foto: france24.com

În Austria a început procesul unei femei care a comis două crime atroce, care au îngrozit opinia publică. Tânăra este acuzată că şi-a ucis soţul şi fostul iubit, iar apoi le-a tranşat şi îngropat cadavrele.

Goidsargi Estibaliz Carranza Zabala, o femeie de 32 de ani, cu cetăţenie spaniolă şi mexicană şi proprietara unei gelaterii, este acuzată de două crime atroce. În 2008, femeia şi-a împuşcat soţul în cap, după ce i-a mărturisit că are un amant, iar acesta a refuzat, totuşi, să o părăsească. I-a tranşat cadavrul, iar bucăţile le-a astupat cu ciment, în pivniţa magazinului său.

Doi ani mai târziu, şi-a împuşcat mortal şi amantul, după ce a descoperit că acesta avea o relaţie cu o altă femeie. A tranşat şi cadavrul lui, iar resturile le-a îngropat lângă cele ale soţului.

Rămăşiţele celor două victime au fost descoperite întâmplător, în 2011, de muncitorii care instalau nişte ţevi în clădire. Criminala, care era însărcinată în acel moment, a fugit în Italia, însă a fost arestată şi extrădată în Austria.

"Doamna de gheaţă", cum a fost poreclită de presa austriacă, a recunoscut crimele şi chiar i-a spus unui psihiatru care a consultat-o pentru a stabili dacă este aptă pentru proces, că ar putea ucide din nou. Femeia şi-a recunoscut crimele încă de când a fost arestată în Italia.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Austria crime atroce dublă omucidere proces procesul anului Văduva Neagră
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8347
RON
11 Aug
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H