A început RĂZBOIUL! Adina Alberts îi cere Vicăi Blochina DAUNE de 450.000 de euro pentru CALOMNIE

Atunci când Adina Alberts a spus cu vehemenţă că o va da în judecată pe Vica Blochina pentru calomnie, nimeni nu o credea că avea să se ţină şi de cuvânt, mai ales că războiul dintre cele două data din 2012.

RomaniaTV.net
23 mart. 2015, 14:30

Anul trecut, cei de la WoWBiz au realizat o emisiune ce avea ca temă conflictul dintre Vica Blochina şi Adina Alberts. Invitată în platoul emisiunii, medicul estetician a declarat în nenumărate rânduri că o va da în judecată pe Vica Blochina, lucru nemaiîntâlnit până acum, deoarece niciodată un medic nu şi-a dat în judecată pacientul.

Deşi Vica Blochina a arătat presei că Adina Alberts ar fi cea vinovată şi ar trebui să plătească pentru malpraxis, medicul estetician nu s-a lăsat înduplecată de cele văzute şi cu ajutorul avocaţilor a deschis un dosar de calomnie pe numele fostei iubite a lui Victor Piţurcă. În dosarul depus la Tribunalul Bucureşti avocaţii Adinei Alberts au depus numeroase probe, din care reiese că Vicha Blochina este cea care nu a respectat sfaturile medicale.

Vica Blochina, dezvăluire ŞOCANTĂ în direct. A PLÂNS de DURERE

Dacă Instanţa va dovedi că cea care are dreptate este Adina Alberts, atunci Vicha Blochina va trebui să îi plătească medicului ei daune pentru calomnie în valoare de 450.000 de euro.

Cu toate că procesul de abia a început, judecătorii au decis să amâne termenul de judecată. Contactată telefonic de cei de la WoWBiz, medicul estetician a refuzat să facă vreo declaraţie.

„Astăzi am dat-o în judecată pe Vica Blochina. Vreau ca toată lumea să înţeleagă ca nu poţi să arunci nişte cuvinte, să defăimezi o persoană şi apoi să scapi nepedepsită. Eu îi voi cere ei doar o mică parte din daunele pe care mi le-a provocat. Ea, dacă mă acuză de malpraxis, trebuia să meargă la Colegiul Medicilor, să facă o reclamaţie, să primească un răspuns şi apoi să iasă în presă şi să arunce cu noroi. Ce a păţit ea este rezultatul nerespectării a cinci indicaţii post-operatorii. Erau şase lucruri de făcut, iar ea nu a facut cinci din ele. Eu nu vreau ca cineva să îşi bată joc de munca mea.

Pentru toate calomniile ei iî cer 441.000 de euro. Asta reprezintă o mică parte din deserviciile pe care ea mi le-a adus în aceşti doi ani de zile, de atacuri continue la TV”, declara în 2014 Adina Alberts.

Citeşte şi  Adina Alberts este ÎNSĂRCINATĂ! Va aduce pe lume o FETIŢĂ