A început scandalul la Survivor România. Andreea Tonciu şi Elena Chiriac, replici usturătoare: „Şi aici sunt subestimată”

A început scandalul la Survivor România. Nici bine nu s-au anunţat Faimoşii care vor concura pe traseul din Republica Dominicană, că au şi apărut primele înţepături. Protagonistele sunt Andreea Tonciu şi colega ei de echipă, Elena Chiriac.

16 dec. 2021, 23:10
A început scandalul la Survivor România. Andreea Tonciu şi Elena Chiriac, replici usturătoare: „Şi aici sunt subestimată”
Andreea Tonciu şi Elena Chiriac, replici usturătoare

A început scandalul la Survivor România. Andreea Tonciu a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță şi a făcut câteva afirmații privind-o pe Elena Chiriac, coechipiera ei la Survivor 2022.

Citeşte şi: S-au ales Faimoşii la Survivor România. Cine sunt vedetele care au acceptat provocarea show-ului

A început scandalul la Survivor România

În cadrul rubricii cu sosurile iuți, vedeta  a răspuns la întrebarea lui Cătălin, afirmând că Elena Chiriac va fi veriga slabă a echipei Faimoșilor, la Survivor 2022.

Afirmația a deranjat-o, evident, pe fosta finalistă de la ‘Ferma vedetelor’, care i-a dat replica Andreei: ‘Și aici sunt subestimată! O să vedeți voi!’.

După această reacţie, Andreea Tonciu a vrut sa detensioneze situația, explicând că nu e vorba despre niciun conflict.

Ferească-mă Dumnezeu, nu, nu este (n.r. nu există niciun conflict între ea și Elena Chiriac). Nu pot să mă numesc prietenă cu ea, pentru mine prietenia înseamnă mult, ne-am cunoscut doar, nu am avut când să avem un conflict. Pur și simplu a fost un joc (n.r. sosurile iuți). Nu, nu este (n.r. nimic personal)’, a declarat Andreea Tonciu, în exclusivitate, pentru Fanatik.ro.

Zanni îi face praf pe Faimoşii noului sezon Survivor România

Zanni îi face praf pe Faimoşii noului sezon Survivor România. Artistul a vrut să afle părerea fanilor lui despre vedetele care vor concura pe traseu.

Bănuiesc că aţi văzut deja castingul pentru următorul sezon Survivor România 2022. Aş vrea să îmi spuneţi dacă vi se pare interesant şi ce părere aveţi, pentru că mie nu mi s-a părut deloc interesant”, a spus Zanii pe reţelele de socializare.

Zanni a declarat că Pro TV nu a organizat un casting „pe bune” pentru a alege concurenţii, pentru că nu o vină orice vedetă să „îşi rupă picioarele”. După ce a folosit cuvinte jignitoare la adresa Faimoşilor, i-a rugat pe prietenii virtuali să nu îi judece pe concurenţi dinainte să îi vadă pe traseu.

Secretul unui sezon Survivor este castingul, iar ei nu o să facă un casting cum vor ei pentru că nu o să vină oricine să îşi rupă picioarele pe acolo. O să vină necăjiţii care nu au mai apărut la TV de mult timp şi a uitat lumea de ei. O să facă compromisul ăsta şi asta e.

Ce vă rog eu din tot sufletul este să nu judecaţi dinainte, că aşa aţi spus şi despre mine când am apărut în castingul de anul trecut, că „ce caută c****ul ălă acolo?”. Deci nu mai judecaţi, că poate sunt nişte balauri în interior„, a mai spus câştigătorul Survivor România.