A intrat în apă pentru a-și scoate cățelușul din fălcile unui aligator. Eforturile bărbatului de a-și salva cel mai bun prieten au fost filmate (VIDEO)

Un bărbat din Florida și-a salvat cățelușul, numit Gunner, din fălcile unui aligator. S-a aruncat în apă și s-a luptat cu reptila până când a reușit să-și recupereze animalul de companie.

25 nov. 2020, 23:37
A intrat în apă pentru a-și scoate cățelușul din fălcile unui aligator. Eforturile bărbatului de a-și salva cel mai bun prieten au fost filmate (VIDEO)

Povestea cățelului salvat din gura unui aligator

Richard Wilbanks, în vârstă de 74 de ani, își plimba cățelul pe afară, în jurul iazului din apropierea casei sale din Estero, Florida, când aligatorul s-a repezit din apă și a apucat câinele.

„A ieșit din apă ca o rachetă”, a spus el pentru CNN. „Nu m-am gândit niciodată că un aligator ar putea fi atât de rapid. A fost atât de rapid. ”

Camerele de supraveghere au surprins momentul dramatic, care îl arată pe Wilbanks în iaz, cu capul scufundat în apă, în timp ce încearca să-i desfacă gura aligatorului. În cele din urmă a reușit să imobilizeze reptila și să-i deschidă fălcile, iar din fericire cățelușul său a reușit să fugă. Partea cea mai grea a fost atunci când Wilbanks a încercat să-și scoată mâinile din gura reptilei.


Bărbatul și-a dus cățelul la veterinar fiindcă a fost rănit la stomac. Din fericire, și-a revenit destul de repede și poate alerga din nou.

La rândul său, Richard a spus că mâinile lui au fost „mestecate”. Cu toate acestea, a mărturisit că nu vrea ca aligatorul să fie îndepărtat. „E parte din natură și din viețile noastre”, a spus bărbatul.

De la acel episod, însă, a spus că îl ține pe Gunner în lesă, la cel puțin trei metri de iaz.

Citiți și Câinele erou. A salvat viaţa a patru pacienţi după ce a intrat în flăcări şi a declanşat alarma de incendiu FOTO