A intrat în cameră să vadă ce fac copiii și a izbucnit în lacrimi instant. Au distrus totul și au lăsat-o și fără job VIDEO

O mamă, care are un job de make-up artist, a izbucnit în plâns când a intrat în cameră și a văzut ce "surpriză" i-au pregătit copiii săi.

14 ian. 2021, 13:09
A intrat în cameră să vadă ce fac copiii și a izbucnit în lacrimi instant. Au distrus totul și au lăsat-o și fără job VIDEO

O mamă, care are un job de make-up artist, a izbucnit în plâns când a intrat în cameră și a văzut ce „surpriză” i-au pregătit copiii săi.

Jaylynn Butler a fost devastată când a descoperit că toate machiajele sale și produsele de îngrijire a feței au fost complet distruse. Tânăra dăduse o avere pentru a intra în posesia lor fiindcă vorbim despre produse profesionale.

S-a întâmplat în noaptea de Revelion. Femeia știa că copiii ei se jucau în camera lor. Când a urcat să vadă ce fac i-a găsit în baie, jucându-se cu fardurile ei, nu cu jucării. Sute de produse de îngrijire au fost distruse de cei mici. Unele dintre ele nici măcar nu erau folosite.

Jaylynn a postat video-ul cu descoperirea care a devastat-o pe TikTok și în scurt timp a devenit viral.

Nu numai că i-au distrus trusele de make-up pe care le folosește la job, dar cei mici au făcut în casă o mizerie de nedescris.

„Sunteți curioși cum s-a terminat 2020 pentru mine”,a scris tânăra în descrierea clipului.

„Asta e ceea ce primesc pentru că sunt o mamă bună. Sunt make-up artist, deci da, am fost foarte supărată să văd distruse produsele pe care le-am luat cu bani munciți din greu”, a mai spus ea, potrivit Mirror.

Utilizatorii de Tik Tok au fost, la rândul lor, șocați de imaginile văzute.

„Și eu aș plânge dacă aș fi în locul tău. Eu mi-am cumpărat produsele în luni de zile. Nu le poți înlocui în doar o zi”, a spus un internaut.

Un altul a spus: „Ar trebui să le returnezi cadourile de Crăciun și să cumperi make-up din acei bani. Dă-le o lecție. Îmi pare rău”.

@jaybeamua

This is what I get for being nice mommy. I’m a makeup artist so yeah I was a little distraught see my hard earned money in the sink..#Welcome2021 #fyp

♬ Cry Baby (feat. DaBaby) – Megan Thee Stallion

Citește și

Adulter postat pe TikTok. Cum şi-a dat seama un bărbat că iubita lui îl înşeală

Caz incredibil în Suceava. Un șofer a lovit un bărbat apoi l-a transportat la domiciliu pentru a lăsa impresia de moarte naturală