Caz incredibil în Suceava. Un șofer a lovit un bărbat apoi l-a transportat la domiciliu pentru a lăsa impresia de moarte naturală

Un șofer din Suceava a omorât un bărbat într-un accident rutier și l-a transportat la domiciliu pentru a lăsa impresia că decesul ar fi fost unul natural. Oamenii legii l-au reținut pe șofer.

14 ian. 2021, 10:02
Caz incredibil în Suceava. Un șofer a lovit un bărbat apoi l-a transportat la domiciliu pentru a lăsa impresia de moarte naturală
SURSA:ANTENA3

Caz incredibil în Suceava. În seara zilei de 5 ianuarie, un bărbat conducea pe raza localității Ostra, având direcția de deplasare Frasin către Botașani, însă, din cauza conducerii imprudente, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de trafic pe timp de noapte și în condiții de drum în curbă la stânga, acesta a lovit un pieton. În urma impactului, autovehicul a fost proiectat lângă parapetul de protecție din beton.

Citește și: Accident neobişnuit în Bucureşti. O maşină era să cadă de Podul Basarab

Imediat după impact, șoferul a hotărât să își șteargă urmele și să părăsească locul faptei. Bărbatul a urcat pietonul în duba autoutilitarei și l-a transportat la domiciliul acestuia, unde l-a lăsat fără nicio supraveghere, fără a solicita un echipaj medical care să îi ofere primul ajutor și fără a sesiza evenimentul poliției. Ulterior, pietonul a decedat, intenția șoferului fiind de a-și ascunde faptele și a induce în eroare autoritățile.

Mai mult decât atât, bărbatul în cauză a apelat un vecin sub pretextul că ar avea nevoie de un baros din locuința victime, ocazia cu care acesta putea verifica starea victime. Bărbatul chiar s-a oferit să se ocupe de toate cele necesare înmormântării, totul pentru a ascunde urmele infracțiunii, conform ziardesuceava.ro.

Caz incredibil în Suceava. La data de 7 ianuarie 2021, la ora 15.25, polițiștii au fost anunțați prin 112 de către un localnic din Ostra despre faptul că vecinul său, Marcel R. (50 de ani), a fost găsit decedat în propria casă. Oamenii legii au stabilit că defunctul locuia singur la adresa de mai sus, obișnuia să consume băuturi alcoolice și a fost văzut ultima dată de către vecini în jurul datei de 5 ianuarie a.c.

Șoferul autoturismului a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

În urma investigațiilor desfășurate de oamenii legii din Frasin și de cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale s-a stabilit faptul că decesul ar avea la origine leziunile suferite de acesta în urma unui accident rutier produs în seara zilei de 5 ianuarie 2021, autor fiind bărbatul din comuna Ostra, motiv pentru care cercetările au fost preluate de către Compartimentul Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului.