A învins cancerul de două ori, însă a decedat din cauza coronavirusului. Artistul John Prine a murit la vârsta de 73 de ani

Artistul american John Prine a murit la vârsta de 73 de ani după ce a fost diagnosticat cu coronavirus. Prine, câștigător de premii Grammy, a învins de două ori cancerul și a suferit mai multe atacuri de cord de-a lungul vieții, conform Mediafax.

RomaniaTV.net
08 apr. 2020, 05:40
A învins cancerul de două ori, însă a decedat din cauza coronavirusului. Artistul John Prine a murit la vârsta de 73 de ani

Artistul a fost internat într-un spital din Nashville pe data de 26 martie, după ce a prezentat mai multe simptome, iar medicii l-au încadrat în categoria de risc crescut în contextul antecedetentelor sale medicale. Bărbatul a învins cancerul de două ori, cancer la gât, care a fost extirpat în 1998 și un cancer pulmonar, vindecat în anul 2013.

Artistul a murit duminica, 5 aprilie, iar familia a anunțat decesul luni, printr-un comunicat în care le mulțumesc celor care au fost alături de acesta.

La începutul acestui an, Prine a primit Premiul pentru întreaga carieră în cadrul celei de-a 62-a gale a premiilor Grammy. De-a lungul anilor a fost nominalizat la 11 Grammy şi a câştigat de două ori.

John Prine, fost pastor în Chicago, a lansat primul album în anul 1971 și a fost unul dintre cei mai apreciați artiști ai secolului trecut.