A învins LEUCEMIA, însă o boală banală i-a adus moartea. Destinul tragic al unei adolescente de 19 ani FOTO

O tânără de 19 ani din Marea Britanie s-a luptat un an întreg cu una dintre cele mai grave forme de cancer, ca apoi să se vindece, însă, după ce a fost o inspiraţie pentru oamenii din jurul ei, într-un final a murit din cauza unei infecţii.

12 iun. 2015, 05:27

Jessica Versey a fost diagnosticată la 18 ani cu leucemie acută mieloida. Cu toate acestea, în doar câteva luni, ea a reuşit să se vindece complet de această boală deoarece sora ei, de doar de 10 ani, i-a donat măduva osoasă, potrivit Mirror.

 Citeşte şi Efectele incredibile ale fructelor uscate asupra sănătăţii

Recent, la începutul lunii mai, ea a scris pe Facebook un mesaj prin care îşi amintea de toate greutăţile prin care a trecut.

Exact acum un an am fost dusă de urgenţă la spital şi diagnosticată cu leucemie acută mieloida. Viaţă mea a fost întoarsă cu susul în jos. Nimeni nu a crezut că voi trece cu bine de prima săptămâna de tratament. Dar ghiciţi ce? Am luptat şi am câştigat cea mai mare bătălie pe care cineva ar putea să o aibă. Am învins cancerul„, a scris Jessica.

Şocant este faptul că în luna iunieLa doar câteva luni însă, destinul ei a avut luat o nouă întorsura: tânăra a făcut o infecţie la plămâni şi a murit. Infecţia nu a avut nimic de-a face cu boală de care a suferit.

Citeşte şi Tânără VIOLATĂ timp de PATRU ORE de ŞAPTE ROMÂNI. Totul a fost filmat cu un telefon mobil