A invitat două tinere la el acasă. Ceea ce a urmat i-a luat prin surprindere până şi pe poliţişti

Un bărbat din Dej a invitat la el acasă două tinere, una de 20 de ani, iar cealaltă de 23 de ani. Peste câteva ore, omul a fost nevoit să sune de urgenţă la Poliţie.

27 nov. 2019, 18:35
A invitat două tinere la el acasă. Ceea ce a urmat i-a luat prin surprindere până şi pe poliţişti

Întâmplarea a avut loc pe 21 noiembrie. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, le-a invitat pe cele două femei în casa lui din Dej, judeţul Cluj. Ceea ce trebuia să fie o noapte de vis pentru el, s-a transformat într-un coşmar. Asta pentru că femeile l-au filmat în ipostaze compromiţătoare şi l-au şantajat cu publicarea imaginilor, în cazul în care nu le dă o sumă de bani.

Bărbatul a mers direct la Poliţie şi le-a povestit cele întâmplate, iar femeile au fost prinse în flagrant după câteva zile.

„La data de 26 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Dej, au identificat 2 femei în vârstă de 20 şi 23 de ani, ambele din comuna Petru Rareş, judeţul Bistriţa Năsăud. Cele două sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. În fapt, cele două femei, sunt bănuite că la data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 21.30, în timp ce se aflau la domiciliul unui bărbat de 44 de ani, din municipiul Dej, l-ar fi filmat pe acesta în ipostaze compromiţătoare şi ulterior l-au şantajat cu publicarea imaginilor, solicitând o sumă de bani pentru a nu face publice imaginile respective”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Cele două femei au fost identificate, iar ulterior una dintre ele a fost reţinută pentru 24 de ore. Este vorba despre tânăra de 20 de ani, care la expirarea perioadei de reţinere urmează să fie prezentată în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.