A lăsat-o cu bani: Berlusconi, obligat să îi plătească fostei lui soţii 1,4 milioane de euro pe lună

Fosta doamnă a ex-premierului italian Silvio Berolusconi, Veronica Lario, care s-a despărţit de el după scandalurile sexuale în care a fost implicat şi care au făcut înconjurul lumii, a fost îndreptăţită de justiţia italiană să primească o indemnizaţie lunară de 1,4 milioane de euro.

23 iun. 2015, 14:47
A lăsat-o cu bani: Berlusconi, obligat să îi plătească fostei lui soţii 1,4 milioane de euro pe lună

Tribunalul din Monza (nordul Italiei) a decis ca fostul premier italian Silvio Berlusconi să îi plătească lunar ex-doamnei Berlusconi, Veronica Lario, uriaşa indemnizaţie de 1,4 milioane de euro pe lună, informează 20minutes.fr, citând surse de presă italiene.

Silvio Berlusconi şi Veronica Lario sunt divorţaţi oficial din februarie 2014, dar până acum nu reuşiseră să ajungă la un acord în privinţa indemnizaţiei de întreţinere a fostei lui soţii, care îi ceruse iniţial să îi plătească lunar 3 milioane de euro şi, de aceea, acest proces s-a încheiat abia acum. 

Celebrul cuplu s-a despărţit din cauza derapajelor sentimentale ale lui Silvio Berlusconi, care a înşelat-o cu o cohortă de amante şi de tinere animatoare pe care le invita la petreceri fabuloase, în vilele sale luxoase şi care se transformau în adevărate orgii sexuale, la care participau şi fete mionore.

Citeşte şi Berlusconi îşi lasă nevasta bogată: Il Cavaliere îi dă Veronicăi Lario 100.000 de euro pe zi

Aşa a ajuns Berlusconi protagonistul unui proces răsunător, în care a fost acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră – o marocancă, Ruby – scandal care l-a compromis ireversibil, dar care a fost urmat de altele asemănătoare, mai scrie 20minutes.fr. 

Veronica Lario (59 de ani) a cerut separarea de soţul ei în mai, 2009, explicând prin intermediul unei scrisori trimise presei italiene că „nu mai putea să convieţuiască cu un bărbat care frecventează minorele”. Ea făcea atunci aluzie şi la participarea lui Berlusconi la aniversarea unei tinere din Napoli, de 18 ani, Noemi Letizia.