Cine e cel care a lovit cu maşina un bărbat şi l-a lăsat pradă animalelor VIDEO

Dezvăluiri şocante în cazul cadavrului sfâşiat de animale în judeţul Constanţa. Un angajat al unei unităţi militare din Medgidia este suspectat că a lovit cu maşina bărbatul de 45 de ani şi l-a abandonat pe marginea drumului. Informaţia a fost publicată de Adevărul, iar şoferul este audiat acum de poliţie.

RomaniaTV.net
08 dec. 2011, 09:16
Cine e cel care a lovit cu maşina un bărbat şi l-a lăsat pradă animalelor VIDEO

Poliţiştii constănţeni au reuşit să-l prindă, joi dimineaţă, pe autorul accidentului petrecut în localitatea constănţeană Valea Dacilor, în urma căruia un bărbat a murit. Potrivit poliţiştilor, conducătorul auto a fugit de la locul faptei lăsând victima pe câmp, unde a fost devorată de animale.

Potrivit anchetatorilor, autorul accidentului este un tânăr de 27 de ani, din Medigidia, pe care poliţiştii au reuşit să-l prindă joi dimineaţă.

Trupul unui bărbat de 45 de ani a fost găsit sfâşiat pe DJ 381, în apropiere de Medgidia. Bărbatul era fermier, iar localnicii spun că plecase să vadă nişte vaci undeva în apropiere.

Una dintre variantele poliţiştilor este că bărbatul a fost victima unui accident rutier, iar trupul său a fost abandonat pe câmp şi devorat de animale. În apropierea locului unde a fost găsit trupul victimei, ei au descoperit şi bara din faţă a unei maşini. Poliţiştii şi procurorii aşteaptă acum rezultatul autopsiei care va arata cauza morţii.