A lovit un om pe trecerea de pietoni, după ce a petrecut la ziua primarului

Accidentul s-a întâmplat în localitatea constănţeană Dobromir. Ameţit de aburii alcoolului, şoferul vinovat, care nu are nici permis, a fugit de la locul accidentului.

RomaniaTV.net
21 ian. 2012, 07:04
A lovit un om pe trecerea de pietoni, după ce a petrecut la ziua primarului

După ce a petrecut câteva ore, bărbatului i-a fost greu să plece pe picioare. Culmea, cel pe care l-a lovit cu maşina este chiar vărul primarului cu care a chefuit. Din fericire, victima nu a suferit răni grave. După incident, şoferul a luat-o la fugă cât a-i clipi.

Unii martori spun că primarul ar fi venit la locul accidentului şi a parcat maşina într-o curte.

Primarul s-a uitat ce s-a întâmplat aici, a întrebat cum s-a întamplat şi a mutat maşina din loc ca să nu se fure ceva „, a spus un martor.

Nu cred că băuse mai mult de un 50 de grame de whiskey şi două pahare de vin. Nu l-am văzut când s-a urcat la volan. Oamenii au băgat maşina în curte pentru ca au încercat să spargă maşina omului”, a declarat Iusein Visel, primarul din Dobromir,

Poliţiştii l-au prins repede pe şoferul vinovat. Valoarea alcoolemiei la etilotest a fost de 0,56 miligram/litru alcool pur în aerul expirat. Şoferul s-a ales cu dosar penal, iar poliţiştii au deschis o anchetă ca să afle dacă primaul localităţii a fost implicat în incident.