Imagini apocaliptice. A luat foc cel mai mare depozit de anvelope uzate din lume. Incendiul se vede din satelit

Imaginile zilei vin miercuri din Kuweit. Cel mai mare depozit de anvelope uzate din lume de la Al Sulaibiya e mistuit de un incendiu puternic.

04 aug. 2021, 20:43
Imagini apocaliptice. A luat foc cel mai mare depozit de anvelope uzate din lume. Incendiul se vede din satelit

A luat foc cel mai mare depozit de anvelope uzate din lume. Focul este atât de mare încât este vizibil din satelit. Se estimează că acolo sunt depozitate șapte milioane de anvelope, informează insiderpaper.com.

A luat foc cel mai mare depozit de anvelope uzate din lume. Incendiul se vede din satelit. Imagini apocaliptice

Incendiul din Kuweit poate deveni un dezastru global de mediu dacă acesta nu va fi lichidat în cel mai scurt timp. Rețelele de socializare sunt pline de reacții vehemente după ce un videoclip în care apar milioane de pneuri care ard a fost distribuit online.

Videoclipul, în care se vede o coloană uriașă de fum care se ridică la o înălțime amețitoare, a fost vizionat de milioane de ori de când a fost distribuit, joi.

Se estimează că depozitul are 7 milioane de anvelope, se arată într-o postare pe rețelele de socializare.

Reacțiile îngrozite ale internauţilor s-au revărsat pe rețelele de socializare după ce un videoclip cu imaginile apocaliptice a fost distribuit online. Mulți comentatori și-au exprimat disperarea cu privire la probleme mai mari, cum ar fi schimbările climatice și poluarea.

„Un cimitir de anvelope este în flăcări în #Kuwait. Tocmai când ne gândeam dacă lucrurile se pot agrava. Îmi pot imagina doar ce poate face acest lucru”, a scris o persoană.

Incendiile din depozitele vaste de anvelope din Kuweit sunt destul de frecvente, ceea ce face dificilă identificarea exactă a videoclipului filmat anonim.

Citeşte şi: Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a venit cu primele declarații după incendiul de la Spitalul pentru Copii din Iași: „Incendiul a fost la un cabinet medical, pe o rază de 150 de metri nu erau pacienți”
Mulți au speculat că a fost împușcat un cauciuc în faimosul cimitir al anvelopelor Sulaibiya din Kuweit. Daily Mail a raportat în 2013 că, în fiecare an, sunt scoase găuri gigantice din pământul nisipos din orașul Kuwait din Sulaibiya și apoi sunt umplute cu anvelope vechi. În 2013, în sol erau peste șapte milioane de anvelope.

Citeşte şi: O maşină scăpată de sub control a intrat în plin într-o benzinărie, provocând un incendiu. Accidentul violent a fost surprins de camere VIDEO