A mai apărut o victimă a lui Visarion Alexa! „M-a sunat pe videocall din duş!”

Apar noi informaţii despre agresiunile sexuale ale lui Visarion Alexa. O nouă victimă a preotului a rupt tăcerea!

30 sept. 2022, 21:43
A mai apărut o victimă a lui Visarion Alexa! „M-a sunat pe videocall din duş!”
A mai apărut o victimă a lui Visarion Alexa! "M-a sunat pe videocall din duş!"

A mai apărut o victimă a lui Visarion Alexa! Una dintre victimele preotului rupe tăcerea și îi aduce nou acuzații preotului. Acesta ar fi sunat-o în timp ce se afla în duș și i-a adresat mai multe apropouri cu tentă sexuală!

Visarion Alexa, declarații halucinante despre soția sa: ”Are 40 de ani, dar arată ca de 18” 

„El te citește că ești o femeie slabă, se dă la tine într-o nerușinare. Am discutat până a intrat în sufletul meu în sensul că m-a vrăjit. M-a plimbat cu mașina. M-a atins și s-a ajuns la altceva. M-a invitat în chilia lui, se uita din cap în picioare la mine. M-a îmbrățișat înainte să plec, foarte tare. Și i-am zis: „Mă sufocați!”, la care el: „Vreau să simt pulsul!”. Tot îi spuneam că nu mă simt bine, că tot sufăr. Şi apoi m-a sărutat, m-a pipăit. M-a sunat pe videocall și era în duș și făcea ceea ce se numește păcat”, a povestit femeia, sub sub protecția anonimatului, pentru Antena 3.

Visarion Alexa, la un pas de o nouă arestare. Ce mesaje au descoperit procurorii în telefonul preotului VIDEO

Visarion Alexa se află sub control judiciar, după ce o enoriașă l-a acuzat de agresiune sexuală. Procurorii din cadrul Tribunalului București au declarat că alte cinci femei au depus plângere împotriva lui parohului pentru agresiune sexuală, unele fapte petrecându-se în urmă cu 10 ani. În urma acestor acuaţii, Visarion Alexa a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile şi și-a pierdut dreptul de a sluji.