Preotul Visarion Alexa, declarații halucinante despre soția sa: ”Are 40 de ani, dar arată ca de 18”

Preotul Visarion Alexa șochează din nou. În urmă cu doi ani, duhovnicul acuzat în prezent agresiune sexuală, s-a „lăudat” că, deși are 40 de ani, soția lui „arată ca o puștoaică de 18 ani”.

30 sept. 2022, 16:36
Preotul Visarion Alexa, declarații halucinante despre soția sa: ”Are 40 de ani, dar arată ca de 18”

Noi detalii ies la iveală despre Visarion Alexa, preotul din Sectorul 6 al Capitalei acuzat de hărţuire sexuală. Acesta a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Citește și Taina Spovedaniei se schimbă după cazul preotului Visarion Alexa. Deciziile Sfântului Sinod: „Duhovnicul trebuie să se fi eliberat de robia patimilor trupeşti”

O filmare din anul 2019, realizată în timpul unei predici ţinute în cadrul „Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din Moldova”, la Iași, scoate la iveală o latură ascunsă a duhovnicului.

Visarion Alexa a fost un preot foarte apreciat nu doar în sectorul 6 din Capitală, ci și în întreaga țară, el având sute sau chiar mii de fani, în rândul creștin-ortodocșilor.

Prin stilul său modern de a aborda subiectele sociale cotidiene, printr-o retorică țesută pe înțelesul tuturor, preotul Visarion a căpătat notorietate, fiind invitat la conferințe, dezbateri televizate sau online, prin canalele de comunicare private ale reprezentanților societății civile sau la posturile coordonate de Biserica ortodoxă Română.

În anul 2019, Visarion Alexa a fost invitat să vorbească unui public tânăr, în cadrul „Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din Moldova”, la Iași. Tema pe care preotul a abordat-o la întâlnirea respectivă s-a numit „Curs de supraviețuire urbană”.

La începutul prelegerii sale, Visarion Alexa a scăpat o declarație scandaloasă, care capătă anvergură și mai mare în lumina evenimentelor recente.

„Am trei fete. Patru, cu tot cu soția mea. Fac o paranteză, pentru că dacă ele își lasă codițe și ieșim împreună pe stradă, eu cu bărboiul ăsta, lumea zice că le-am răpit, săracele. Deși are 40 de ani, soția mea arată ca o puștoaică de 18 ani.”, a spus părintele Visarion Alexa, aruncând o privire intensă și mieroasă cuiva din public.

În contextul actual, declarația scandaloasă capătă altă anvergură, depășind, parcă, declarația din vară a lui George Buhnici care își prezenta soția în fața camerei video lăudând-o pentru „trupul de minoră”.

De altfel, tot în cadrul întâlnirii din 2019, Visarion Alexa promova spovedania. Ascultându-i acum prelegerea, aparent nevinovată, de la acea vreme, în lumina evenimentelor recente, se conturează o situație cu adevărat sinistră.

„Nu vă spovediți la oricine, la orice preot! Vă dau un sfat prietenesc. Dacă nu e blând și înțelegător cu tine, indiferent în ce situație te-ai afla, fugiți, că v-o încasați! Iese rău… Căutați un duhovnic mai blând decât mama. Care să se poarte cu dumneavoastră ca și cu copilul lui”, spunea Visarion Alexa, în 2019.

Citește și Visarion Alexa, la un pas de o nouă arestare. Ce mesaje au descoperit procurorii în telefonul preotului VIDEO