A mâncat carne crudă timp de 78 de zile ca să vadă cât timp poate supraviețui. Nu se aștepta la asta!

Trebuie să ai un stomac de oțel ca să poți lua parte la astfel de provocări cu alimente crude. În majoritatea cazurilor, oamenii ajung să aibă grave probleme de sănătate.

16 feb. 2022, 20:16
A mâncat carne crudă timp de 78 de zile ca să vadă cât timp poate supraviețui. Nu se aștepta la asta!

Un bărbat, care s-a declarat mare iubitor de carne, a încercat un experiment bizar. A mâncat zilnic, timp de 78 de zile carne crudă pentru a vedea cât poate să supraviețuiască.

Practic, a reușit să mănânce alimentele sale preferate din carne negătite, inclusiv piept de pui sau friptură.

A promovat acest experiment pe rețelele sociale „mănânc carne crudă în fiecare zi până când voi muri din cauza bacteriilor”. A reușit să strânsă peste 60.000 de urmăritori extrem de curioși de programul lui alimentar zilnic.

Între mese, el adaugă ouă crude sau lapte crud de animale.

Într-una dintre postări, bărbatul s-a filmat în timp ce sfâșia o bucată de friptură, iar câinele lui îl privea înfometat.

În ziua 33, bărbatul a mâncat carne tocată de vită și le-a spus urmăritorilor: „Fără mestecat. Practic puteți să puneți carnea de vacă în gură și să o înghițiți. E destul de gustos”.

Întrebat de urmăritori cum se simte, acesta le-a mărturisit: „Bine, îmi place până acum și nu văd niciun motiv pentru care m-aș opri”. Totuși, a recunoscut că i se pare mai gustoasă carnea gătită, potrivit Metro.

Bărbatul nu mănâncă exclusiv carne crudă zilnic, ci o combină și cu cartofi sau orez.

Întrebat de ce a ales aceast regim alimentar, el a explicat că a ținut o dietă pe bază de plante care i-a afectat sănătatea. Astfel, a decis să se îndrepte către carne.

„Când am început să mănânc friptură și ouă la micul dejun, în loc de covrigi și smoothie-uri, m-am simțit sătul în cea mai mare parte a zilei și stabil, în loc să am amețeală de la un accident de carbohidrați, durerea mea a început să dispară”.