A mers într-un parc de distracţii şi a avut parte de SURPRIZA vieţii FOTO

Nebănuite sunt căile iubirii, iar dovada vine de la un tanăr care a găsit o modalitate ingenioasă de a-şi cere iubita în căsătorie.

RomaniaTV.net
13 sept. 2012, 18:26
A mers într-un parc de distracţii şi a avut parte de SURPRIZA vieţii FOTO

Se pare că o cerere în căsătorie clasică, cu el pe un genunchi oferindu-i ei un inel şi întrebând-o, sec, „Vrei să fii soţia mea?” nu mai are niciun farmec în ziua de azi. Bărbaţii se întrec, parcă, în cereri în căsătorie inedite, sperând, probabil, că vor reuşi să ajungă vedete. Lawrence Key a reuşit, cu siguranţă, asta.

Tânărul de 19 ani a găsit o modalitate ingenioasă de a adresa marea întrebare: într-un rollercoaster. Şi nici măcar cererea propriu-zisă nu a fost în varianta clasică întrebare-răspuns. După o întreagă regie pusă la cale de Lawrence, rezultatul a fost acesta:

Cel mai greu lucru pentru Lawrence şi prietenii lui a fost să o împiedice pe iubita lui, Sophie, să vadă fotografia înainte de vreme.

Sophie a avut, astfel, parte de surpriza vieţii ei în momentul în care s-a dus să ridice fotografia-suvenir. Iar când a văzut întrebarea „Will You Marry Me?”, în traducere „Vrei să te căsătoreşti cu mine?”, Lawrence era deja în genunchi, întinzându-i inelul care a aparţinut bunicii sale şi sperând că Sophie va accepta. Ceea ce s-a şi întâmplat, astfel că acum cei doi sunt foarte ocupaţi cu planurile de nuntă.

CITEŞTE ŞI: O cerere inedită în căsătorie, cu ajutorul străinilor de pe stradă VIDEO