A montat CAMERE VIDEO în dormitorul fiului său ca să-l privească în timp ce face SEX cu iubita

Un britanic în vârstă de 53 de ani a fost condamnat la 4 ani de închisoare, fiind acuzat că şi-a abuzat sexual fiica de 12 ani. Mai mult, bărbatul a montat aparatură video în camera fiului său de 21 de ani pentru a-l spiona pe acesta în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu iubita lui, scrie The Mirror.

RomaniaTV.net
09 mart. 2015, 09:10

În timpul procesului, judecătorii au aflat că bărbatul a fost curios să afle ce se petrecea în camera fiului său, după ce a auzit zgomote venind dinspre dormitorul acestuia. 

Drept urmare, ca să-şi satisfacă curiozitatea bolnavă, omul a instalat camere video deasupra patului fiului său. Apoi a legat feed-ul video la cablul TV pentru a putea urmări în voie scenele cu fiul său chiar şi atunci când gătea, la bucătărie.

Pornirea bolnavă a bărbatului a luat sfârşit în momentul în care fiica acestuia de 12 ani a mutat, din intamplare, pe canalul care nu trebuia văzându-şi fratele LIVE cum face sex cu iubita lui. Fata i-a povestit acesteia din urmă ce a văzut, după care cele două au descoperit camera video montată deasupra patului.

Fata i-a povestit mamei sale ce s-a întâmplat, femeia chemând imediat autorităţile. 

Cuplu FILMAT în timp ce făcea NEBUNII INTERZISE în public, la un eveniment despre 50 Shades of Grey VIDEO XXX