A murit actorul Ewen MacIntosh, cunoscut pentru rolul Keith Bishop din comedia The Office

Ewen Douglas MacIntosh, actor și comedian britanic cunoscut pentru rolul său de Keith Bishop din comedia The Office, a murit la 50 de ani.

21 feb. 2024, 18:33
A murit actorul Ewen MacIntosh, cunoscut pentru rolul Keith Bishop din comedia The Office

Ewen Douglas MacIntosh, actor şi comedian britanic cunoscut pentru rolul său de Keith Bishop din comedia The Office, a murit la 50 de ani.

„Cu mare tristeţe anunţăm dispariţia paşnică a iubitului nostru geniu al comediei, Ewen MacIntosh. Familia sa le mulţumeşte tuturor celor care l-au sprijinit, în special casei de îngrijire Willow Green. În curând va avea loc o incinerare privată pentru familie şi prieteni apropiaţi şi o comemorare mai târziu în cursul anului”, a anunţat compania sa de management, Just Right Management, citată de The Guardian.

Lacrimi și durere în lumea muzicii populare! A murit unul dintre cei mai mari realizatori TV ai României
Ricky Gervais, co-creatorul The Office, i-a adus un omagiu lui MacIntosh, scriind pe X: „Veşti extrem de triste. Ewen Macintosh, foarte amuzant, cunoscut mai ales ca Big Keith din The Office, a murit. Un talent absolut. RIP.”

Bolnav de ceva timp, cauza morţii nu a fost confirmată, deşi prietenul său Ed Scott a mulţumit personalului medical şi asistentelor „pentru grija şi dragostea incredibilă pe care i-au arătat-o”.

MacIntosh era cel mai bine cunoscut ca Keith Bishop, contabilul care avea un mesaj monoton la robotul telefonic şi care ar fi preferat să aibă o carieră de DJ. MacIntosh a apărut şi în emisiuni precum Miranda şi Little Britain.

A murit Iulian Herțanu, cumnatul fostului premier Victor Ponta! Victimă a procurorilor Portocală și Onea, a fost supus sistemului opresiv din justiție până când inima i-a cedat la aproape 50 de ani!