A murit Andrei Ivan, băiatul de 14 ani din Mangalia, bătut cu bestialitate pe stradă în luna februarie

Andrei Ivan, băiatul în vârstă de 14 ani, din Mangalia a murit joi. Acesta a fost bătut Daniel Marian S până când a întrat în moarte cerebrală. O cameră de supraveghere din zonă a surprins întreaga scenă.

RomaniaTV.net
12 mart. 2020, 11:57

Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere se vede cum un minor de 15 ani l-a lovit de două ori cu pumnii în cap, iar copilul a căzut inconștient la pământ. Victima are 14 ani și se află în continuare la spital, în stare critică.

Citeşte şi: Un copil a fost bătut până când a intrat în comă. Imagini şocante surprinse de camerele de supraveghere

Tatăl lui Andrei, Petrişor Ivan, a povestit cum băiatul său i-a spus cu o seară înainte că este ameninţat. „Îl cunoşti?“, l-a întrebat. „Ştiu că este în clasa a IX-a la Liceul Economic“, i-a răspuns Andrei. 

Andrei a fost bătut cu bestialitate în plină stradă, până a rămas fără suflare. Doi tineri i-au făcut acestuia masaj cardiac până la venirea echipajului SMURD. Andrei a fost dus iniţial la spitalul din Mangalia, iar apoi transferat la Constanţa. Acesta a stat în moarte cerebrală în tot acest timp, iar joi a decedat.

Suspectul fusese inţial plasat în arest la domiciliu, dar acesta a continuat să fie arogant pe reţelele sociale, fapt ce a dus la concluzia că nu are remuşcări pentru fapta sa, astfel că pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pe durata de 30 de zile.

Agresorul este arestat. În perioada în care era în arest la domiciliu, Daniel posta mesaje pe reţelele sociale: „Îmi pare rău că am pierdut focurile cu toţi. Au fost nişte probleme şi nu am putut să dau snap. Asta e telefonu lu tata că al meu e la poliţei. Va pwp pe toţi“, a scris agresorul pe pagina de Facebook.