A murit într-un TERIBIL accident! Avea doar 27 de ani

Şirul celebrităţilor care şi-au pierdut viaţa la vârsta de 27 de ani continuă. Una dintre cele mai exotice frumuseţi din Anglia a fost victima unui accident de maşină mortal.

25 iun. 2014, 06:53

Bonnie Hiller este una dintre cele mai frumoase femei ale Angliei, devenită celebră pentru cursele de obstacole la care participa, dar şi pentru faptul că i-a fost interzisă participarea la Miss Univers, din cauza faptului că era căsătorită.

Celebră în UK pentru concursurile de echitaţie la care a participat în proba de sărituri peste obstacole, dar şi pentru faptul că i-a fost interzis visul de a deveni Miss Anglia din cauza faptului că era căsătorită, Bonnie Hiller a decedat în urma unui cumplit accident rutier.

Aflată la bordul bolidului său, un Mercedes decapotabil, Bonnie a pierdut controlul pe autostrada A12, în apropiere de Essex şi s-a lovit de un cap de pod. Impactul a fost atât de puternic încât maşina a fost făcută praf, iar frumoasa fostă sportivă de 27 de ani nu a avut vreo şansă de supravieţuire.

Hiller, cea mai tânără dintr-o familie cu trei copii (mai avea două surori), se afla singură în vehicul la ora producerii accidentului. Nicio altă persoană nu a fost rănită în urma impactului.