A murit Bogdan Cristea, cel mai iubit profesor de limba română. A ajutat zeci de mii de elevi din România!

Bogdan Cristea, profesorul de limba română extrem de popular în mediul online a murit la vârsta de 36 de ani. Acum trei luni, acesta anunța pe pagina lui de Facebook că are unele probleme de sănătate, dar "nu grave".

23 ian. 2024, 10:42
A murit Bogdan Cristea, cel mai iubit profesor de limba română. A ajutat zeci de mii de elevi din România!
A murit Bogdan Cristea, cel mai iubit profesor de limba română. A ajutat zeci de mii de elevi din România!

A murit Bogdan Cristea, cel mai iubit profesor de limba română. Bogdan Cristea, un tânăr profesor de limba română, a ajutat prin intermediul paginii de Facebook Prof. Cristea mii de elevi. Răspundea la toate mesajele și oferea lecții gratuit. Pagina lui de Facebook are aproape 100.000 de urmăritori!

În urmă cu trei luni, acesta a anunțat că trebuie să intre în concediu medical pentru că are probleme de sănătate, dar a precizat că „nu sunt grave”: „Dragii mei elevi, dragii mei părinți, vă anunț că o perioadă nu voi mai fi prezent pe această pagină din cauza unor probleme medicale. Nu sunt grave, însă necesită a-mi lua un concediu medical. Vă mulțumesc pentru înțelegere! P.s. pagina va rămâne!”.

Citeşte şi: Românii vor plăti medicul de familie începând cu 1 februarie 2024. Cât va costa o consultație

Bogdan Cristea nu a mai revenit cu un alt mesaj, însă sora lui a postat pe aceeași pagină un mesaj care a îngrijorat mult comunitatea. Femeia ruga publicul să se roage pentru fratele ei: „Sunt sora îndrăgitului profesor Prof. Cristea! Domnul profesor trece prin momente greu încercate de viață și are nevoie de noi și rugăciunile noastre. De aceea doresc astăzi ora 19 sa ne rupem 30 de minute din timpul nostru și să vă rugați alături de noi pentru el! Dumnezeu să ne binecuvanteze, iar pe el sa il întărească!”.

Veste tristă a morții profesorului de limba română Bogdan Cristea a venit tot din partea surorii lui, marți dimineața. „O dimineața sumbră!O dimineața în care mi-aș fi dorit să fie la nesfârșit… O dimineața în care orice voiam sa aud…nu ca vei scrie printre stele…Drum lin spre o nouă lume…lume fără sfârșit!Continuă să pictezi litere printre îngeri și să ne vegheze frumos!”, este mesajul plin de durere transmis de sora profesorului.

Bogdan Cristea ar fi trebuit să urmeze un tartament la o clinică din Turcia pentru boala cu care fusese diagnosticat în urmă cu trei luni.