A murit Călin Doboș! „Chirurgul vedetelor” s-a stins din viață în urma unui accident de motocicletă

A murit Călin Doboș. De-a lungul timpului acesta a operat mai multe vedete precum Simona Trașcă sau Bianca Drăgușanu. Medicul s-a stins din viață în urma unui accident.

26 oct. 2022, 20:44

A murit Călin Doboș. De-a lungul timpului acesta a operat mai multe vedete precum Simona Trașcă sau Bianca Drăgușanu. Tragedia s-ar fi produs astăzi în jurul orei 12:20 pe podul Basarab din Capitală.

A murit „chirurgul vedetelor”. Cum s-a produs tragedia

Conform informaților, se pare că Călin Doboș se afla pe scuter, moment în care a pierdut controlul direcției de deplasare și a avut loc impactul extrem de violent.

”La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești. Un bărbat în vârstă de 48 de ani, a condus o motocicletă pe Șos. Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă. În urma impactului, conductorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia. Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație”, se arată în comunicatul Poliției.

 

Călin Doboș a fost condamnat pentru ucidere din culpă

Medicul era numit și „chirurgul vedetelor”. În trecut acesta a fost condamnat pentru ucidere din culpă. Inițial a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare. De asemenea, a primit și interdicţia de a exercita profesia de medic pe o perioadă de patru ani.

Călin Doboș i-a făcut operație de liposucție unei tinere în vârstă de 36 de ani, în Galați. Femeia a murit de ulterior suferind mai multe perforaţii ale intestinului. Ulterior medicul s-a mutat în București.

Imediat acesta a fost condamnat pentru ucidere din culpă. Medicul a fost prins în timp ce părăsea țara. Fusese dat în consemn la frontieră. A fost predat Inspectoratului Județean de Poliție Arad pentru punerea în aplicare a sentinței judecătorești definitive. Astăzi Călin a murit într-un tragic accident de motor.

Bianca Drăgușanu a reacționat imediat la aflarea veștii că medicul s-a stins din viață. Aceasta a postat pe conturile de socializare o fotografie însoțit[ de un mesaj.

„Ramas bun,prieten drag💔Nu te voi uita niciodată! Nu există cuvinte pentru toată prietenia și implicarea ta în viața mea! Te voi iubi mereu… rămas bun”,  a fost mesajul acesteia pentru chirurgul Călin Doboș.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)

 

Citește și:Acident grav în Capitală. Motociclist mort după ce a acroşat o bordură în zona Podului Grozăveşti. VIDEO

Citește și: Şapte ani de la moartea Bogdan Gigină, poliţistul mort în timp ce deschidea coloana oficială a ministrului Gabriel Oprea. Colegii lui motociclişti i-au adus un omagiu