Celebrul impresar Mino Raiola, agentul lui Ibrahimovic, Pogba şi Haaland, a murit sâmbătă

Impresarul italian Mino Raiola, în vârstă de 54 de ani, se afla în stare critică la spital. Acesta este unul dintre cei mai importanți reprezentanți de jucători la ora actuală.

30 apr. 2022, 17:29
Celebrul impresar Mino Raiola, agentul lui Ibrahimovic, Pogba şi Haaland, a murit sâmbătă

UPDATE: Celebrul agent de jucători Mino Raiola, care a impresariat jucători ca Paul Pogba, Erling Haaland şi Zlatan Ibrahimovici, a încetat din viaţă, sâmbătă, la vârsta de 54 de ani. Joi apăruse vestea decesului, care a fost însă infirmată de agent. Sâmbătă, moartea lui Raiola a fost confirmată de familie chiar pe contul său de Twitter.

 

Mino Raiola a fost internat într-un spital din Milano în luna ianuarie, acolo unde a suferit o intervenție chirurgicală delicată, informează Daily Mail. Cu toate astea, nu există detalii legate de boala de care suferea.

În luna ianuarie a acestui an, Gazzetta dello Sport anunța că Raiola a fost operat la spitalul San Raffaele din Milano. Potrivit presei din Italia, acesta avea probleme medicale de mai multe luni, care s-au agravat după ce a fost infectat cu Covid-19.

Mesaj șocant transmis de o campioană olimpică din Rusia în fața lui Putin. A făcut înconjurul lumii VIDEO

Conform unei informaţii pubşictae de presa din toată lumea, Mino Raiola  s-ar fi stins din viață la vârsta de 54 de ani.

Născut în Italia în 1967, Mino Raiola a fost unul dintre cei mai importanți agenți de pe scena fotbalistică. Italianul a apărut în această meserie la sfârșitul anilor 1980.

Crescut în Ţările de Jos, unde familia sa a emigrat în anii 1960 din regiunea Campania pentru a deschide o pizzerie, Raiola nu s-a ocupat niciodată cu pregătirea pizzei, ci a intrat imediat în lumea fotbalului.

Mino Raiola era genul de impresarcare își ajuta jucătorii. „Sunt gata oricând să merg la război pentru jucătorii mei. Sunt gata să fac orice, așa cum aș face pentru propriii mei fii.
Directorii sportivi mă urăsc? Cum așa? Nu am stat niciodată cu o armă pe masă la negocieri. Eu doar știu foarte bine ce valoare au fotbaliștii mei și de ce au nevoie cluburile. Dacă ei mă urăsc, atunci acesta este cel mai mare compliment pentru mine. Înseamnă că fac bine ceea ce fac. Iubesc scandalurile. Nu o să mă vedeți niciodată la costum și cravată. Nu sunt eu acela. Eu sunt scund și gras”, spunea Mino Raiola.

Mircea Lucescu, privat de cucerirea titlului în Ucraina. Ce se întâmplă cu campionatul de fotbal, decizie de ultim moment
Printre cei mai importanți jucători impresariați de Raiola au fost: Erling Haaland, Matthijs de Ligt, Gianluigi Donnarumma, Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic, Marco Veratti, Stefan de Vrij, Moise Kean, Mario Balotelli sau Henrikh Mkhitaryan