A murit Costel Corduneanu, șeful clanului Corduneanu din Iași. Era unul dintre cei mai mari interlopi ai României

Ex-luptătorul Costel Corduneanu, considerat unul dintre cei mai mari interlopi ai României, a murit luni la spitalul din Iași.

15 apr. 2024, 12:04

A murit Costel Corduneanu, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din Iaşi şi şeful clanului Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei. Costel Corduneanu, în vârstă de 54 de ani, a murit pe masa de operație la spitalul de Urgență din Iași. Era considerat unul dintre cei mai importanți lideri interlopi din zona Moldovei.

Recent, Costel Corduneanu fusese internat mai multe săptămâni într-un spital din Tg. Mureş, după o intervenţie chirurgicală la cord. Făcuse o hemoragie internă și a fost la un pas de moarte. Atunci medicii au reușit să-l salveze.

Citește și: Momente de cumpănă în clanul Corduneanu. Doi dintre frați în stare gravă la Terapie Intensivă. Ce au pățit

Costel Corduneanu a fost campion mondial la cadeţi şi a participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996.

În 1996, la Jocurile Olimpice de la Atlanta a participat și fratele lui, Gheorghe Corduneanu, care a ieșit al șaptelea la lupte libere, categoria 48 kg.

Citește și Dezvăluiri explozive din interiorul Clanului Corduneanu! Soția lui Costeluș și Cumnatul Adrian ‘Beleaua’ aruncă bomba: „Au făcut-o din dușmănie. E clar că e răul între ei”

Rudele șefului clanului Corduneanu au început să transmită mesaje de condoleanțe.

„Dumnezeu să te ierte, unchiule! Ai fost, eşti şi vei rămâne în inimile noastre! Regele nostru”, a transmis nepotul lui Costel Corduneanu.

”Bunul Dumnezeu să te ierte.  Off fratele meu iubit! Dumnezeu a ales să vi la el acum era ziua ta pe 23. Dumnezeu să te ierte”, a scris și un var al interlopului.