Momente de cumpănă în clanul Corduneanu. Doi dintre frați în stare gravă la Terapie Intensivă. Ce au pățit

Doi membri ai clanului Corduneanu din Iași trec prin momente dificile în acest moment. Motivul este legat de sănătate.

09 apr. 2024, 20:06
Momente de cumpănă în clanul Corduneanu. Doi dintre frați în stare gravă la Terapie Intensivă. Ce au pățit

Doi membri ai clanului Corduneanu din Iași trec prin momente dificile, în urma unor probleme de sănătate.

Citește și Dezvăluiri explozive din interiorul Clanului Corduneanu! Soția lui Costeluș și Cumnatul Adrian ‘Beleaua’ aruncă bomba: „Au făcut-o din dușmănie. E clar că e răul între ei”

Majoritatea oamenilor au auzit de celebrul clan Corduneanu, care în momentul de față trece prin situații dificile legate de sănătate.

Vasile Călin a făcut infarct în cursul zilei de ieri, 8 aprilie, iar Costel Corduneanu se află internat în stare gravă la un spital din Târgu Mureș după ce de asemenea, a făcut infarct.

Unul dintre frații mai mici, Vasile Călin cunoscut și cu numele de Vasilică Corduneanu a făcut infarct în cursul zilei de ieri, fiind internat în stare gravă la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Sfântul Spiridon din Iași, iar asta după ce în urmă cu două luni și Costel Corduneanu a fost internat la un spital din Târgu Mureș, după ce a suferit de asemenea un infarct, conform Dezvăluirea.ro.

Costel Corduneanu a fost operat dar starea lui s-a agravat după ce a făcut o hemoragie internă în urma intervenției.

Pentru ce este acuzat Vasile Călin

În anul 2021, procurorii ieșeni l-au trimis în judecată in două dosare penale pe Vasile Călin, unul pentru mărturie mincinoasă și un altul pentru delapidare.

Pentru cei ce nu știu, Vasile Călin este acuzat de delapidare deoarece in complicitate cu o angajată a sălii de jocuri, pe nume Marinela Motogna ar fi obtinut ilegal aproape 10.000 euro.

Citește și Costel Corduneanu, la un pas de moarte. În timp ce liderul interlop se afla în operație, fratele lui își făcea de cap la cazinou

Faptele s-au petrecut în sala de jocuri aparținând firmei Kings Club SRL, din complexul Cotnari din Iași.

Angajata Kings Club îi dădea direct bani din casierie lui Vasile Călin pentru a-i încărca în aparatul de tip slot-machine (păcănele).