A murit Dani, s-a înecat la mare! Culiţă Sterp a făcut anunţul pe Facebook

Dani, prieten apropiat al lui Culiţă Sterp, a avut parte de o moarte fulgerătoare. Artistul e îngenuncheat de durere și a făcut public un mesaj emoționant în memoria tânărului, care a încetat din viață în timp ce se afla în vacanță la mare.

03 aug. 2018, 13:26
A murit Dani, s-a înecat la mare! Culiţă Sterp a făcut anunţul pe Facebook

Culiţă Sterp trece printr-o perioadă neagră a vieții sale, scrie cancan.ro. Aflat în plin divorț cu artista Carmen de la Sălciua, cântărețul şi-a pierdut prieten foarte apropiat, care s-a înecat în mare în urmă cu câteva zile. El plecase într-o vacanță pe litoralul românesc din care s-a întors în sicriu. Conform mărturisirilor făcute de Culiță Sterp, Dani nu știa să înoate.

Citeşte şi Carmen de la Săciua a întors toate privirile la un eveniment. Rochia mulată i-a scos în evidenţă formele

Ieri, tânărul a fost condus pe ultimul drum de rude și prieteni, iar în memoria lui, Culiță Sterp a făcut public un mesaj emoționant.

„(…) a fost o zi tristă pentru mine și încă câteva sute de oameni care te-am cunoscut si ţi-am fost prieteni, Dani! Ce nedreaptă e viața câteodată… stau și mă întreb, de ce Dumnezeu ia oamenii tineri de lângă noi… dar mă gândesc și pe partea cealalată, că poate așa o fi planul Lui, despre care noi oamenii, nu știm, suntem prea mici, noi păcătoșii! Azi a plecat spre cer un fost prieten bun și coleg de liceu timp de 4 ani, de care îmi voi aminti cu drag, un băiat frumos, atât in interior cât și in exterior, bun la suflet și liniștit!

A lăsat în urma lui, părinți îndurerați, bunici, o soră cu inima frântă, pe iubita lui cu sufletul scrum, și o mulțime de prieteni și apropiați cărora le-a plâns azi sufletul și care l-au condus pe ultimul drum și care își vor aminti cu drag de el! Parcă acum îl văd când intra intr-o încăpere, la stătura și fizicul lui (1.98m și 120 kg) cum se uita toată lumea parcă cu teamă, dar în «muntele» ăla de om se ascundea un băiat cu suflet bun si cu mult bun simț care nu ar fi deranjat niciodată pe nimeni nici măcar cu o vorbă! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace Daniel, noi prietenii tăi, ne vom aminti cu drag de tine! ?”, a scris Culiţă Sterp pe contul său de Facebook.

Culiță Sterp și Dani, tânărul mort înecat, au fost colegi de liceu şi, ulterior, au devenit foarte buni prieteni.